AccesoriiSmartphonesStiri

Pretul telefonului LG G5 in Romania

pretul telefonului lg g5

De astazi, smartphone-ul LG G5, este oficial comercializat pe piata romaneasca. Pretul telefonului este de 3.099 lei, conform recomandarii producatorului sud coreean. Telefonul va fi disponibil la toti operatorii telecom si la retailerii electro IT, alaturi de o serie de accesorii inteligente, care vor extinde functionalitatea si utilitatea primului telefon cu slot modular disponibil publicului larg.

„LG G5  a atras consumatorii din întreaga lume înca de la prezentarea din cadrul MWC 2016. Noul nostru smartphone a devenit deja foarte apreciat pentru noul design modular și funcțiile specifice care transformă experiența de utilizare. În plus, acesta vine împreună cu un set de accesorii modulare. Ne bucurăm că aducem consumatorilor din România acest smartphone de top și suntem convinși că se vor bucura din plin de funcțiile avansate ale LG G5”, a declarat Bumseop Lee, președinte al LG Electronics România.

Denumite LG Friends (prietenii LG), o parte dintre aceste accesorii vor face parte din promotia pe care LG Electronics o lanseaza in perioada 28 aprilie – 30 iunie 2016.

Astfel, la achizitia unui smartphone G5, clientul va primi cadou un kit baterie portabila, iar primii 100 de posesori de LG G5 vor primi si accesoriul LG Cam Plus. Mai multe informatii despre aceasta campanie veti gasi pe site-ul lansat de producator la adresa www.lgpromo.ro.

Pe langa LG Cam Plus, clientii de G5 vor avea posibilitatea sa achizitioneze unul sau chiar toti ceilalti „prieteni LG”. In Romania, vor fi disponibile urmatoarele accesorii, care vor putea fi utilizate impreuna cu telefonul G5:

lg-cam-plus

LG CAM Plus

LG CAM Plus este o cameră versatilă, care poate fi atașată prin fanta bateriei pentru a oferi o prindere confortabilă și control convenabil ca în cazul unei camere individuale. LG CAM Plus are buton de power, înregistrare, zoom, display LED și mâner confortabil. Acesta oferă, de asemenea, auto-focus intuitiv și blocarea expunerii, caracteristici găsite de obicei doar pe anumite camere foto digitale. Când este atașată la LG G5, aceasta oferă o capacitate suplimentară de 1,200mAh a bateriei, pentru a permite folosirea ei o perioadă mult mai îndelungată.

LG 360 VR

LG 360 VR este un dispozitiv de realitate virtuală care poate fi conectat cu G5 printr-un cablu dedicat, pentru a simula o vizionare pe un TV de 130 inci la o distanță de 2 metri. Acesta are un design elegant și este pliabil, astfel încât utilizatorii îl pot transporta cu ușurință și pot urmări conținut VR oricând, oriunde. Spre deosebire de alte dispozitive VR, care necesită ca un smartphone să fie introdus în dispozitiv, LG 360 VR are doar 118 g, reprezintând o treime din greutatea altor dispozitive VR, și are o rezoluție de 639 ppi. Dispozitivul este compatibil cu imaginile și clipurile video realizate la 360 grade cu ajutorul LG 360 CAM, precum și orice conținut realizat pentru Google Cardboard.

LG 360 CAM

LG 360 CAM este un aparat foto compact cu unghi de 360 de grade, cu două camere de 13 MP cu unghi larg de 200 de grade, baterie 1,200mAh și memorie internă 4GB, care poate fi suplimentată de un card microSD. LG CAM 360 poate fi conectat cu ușurință la LG G5, permițând utilizatorilor să creeze cu ușurință conținut de 360 de grade. LG 360 poate realiza video în format 2K și canale de înregistrare de tip surround 5.1 cu trei microfoane, pentru a ajuta utilizatorii sa creeze conținut de calitate de 360 de grade. Datorită parteneriatului cu Google, imaginile realizate cu 360 CAM pot fi încărcate pe Street View și YouTube 360, adăugând satisfacția de a share-ui conținut creativ. Imaginile vor fi, de asemenea, disponibile pentru vizualizare pe LG 360 VR sau alte smartphone-uri sau dispozitive care suportă conținut 360 de grade.

LG HiFi Plus

LG Hi-Fi Plus cu redare B&O Play este un player audio Hi-Fi DAC inovativ, portabil, dezvoltat în colaborare cu B&O Play pentru a satisface nevoile celor care caută să se bucure de o calitate a sunetului la cele mai înalte standarde. El poate fi atașat prin fanta bateriei pentru o experiență audio la calitate superioară B&O.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!