SmartphonesStiri

Prima imagine HTC One W8 scursa online

imagine htc one w8

O imagine HTC One W8 surprinsa pe site-ul Verizon

In urma cu cateva zile, zvonurile circulau cu privire la faptul ca HTC pregateste un nou flagship cu Windows Phone 8.1 numit One W8, o varianta identica a flagshipului One M8 cu Android. Zvonurile se confirma in mare parte, deoarece operatorul telecom Verizon Wireless a publicat o imagine HTC One W8 pe propriul site, lucru ce confirma discutiile de pana acum.

La o privire directa pe prima imagine HTC One W8 publicata putem observa ca detaliile sunt aceleasi ca flagship-ul de pe Android, cu o mica, mica exceptie. Butonul „Power” nu se vede in imaginea de mai sus, pe versiunea Windows Phone 8.1, in timp ce pe Android, One M8 are un buton pe partea de sus a telefonului. Din pacate nu avem si o imagine HTC One W8 cu partea de pe spate, ci doar cu cea frontala.

Un aspect interesant este acela ca HTC a inceput sa trimita invitatii de presa pentru un eveniment programat pe data de 19 August. Este posibil ca atunci compania taiwaneza sa lanseze flagship-ul, si conform wpcentral.com, operatorul Verizon l-ar avea disponibil pe data de 21 August.

In concluzie, HTC confirma indirect existenta unui flagship cu Windows Phone 8.1 prin intermediul operatorului Verizon, iar zvonurile sunt confirmate. Nu ramane decat sa aflam cu certitudine specificatiile, data de lansare si pretul noului flagship.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!