StiriTech

Qualcomm a lansat Quick Charge 3.0, incarcare pana la 80% in 35 de minute

Qualcomm a lansat Quick Charge 3.0, adica incarcare de la 0% la 80% in aproximativ 35 de minute

Quick Charge 3.0 cea mai noua tehnologie de incarcare a bateriilor gadgeturilor actuale de la Qualcomm.

In urma cu putin timp, Qualcomm a oferit mai multe informatii in legatura cu noul sau varf de gama in materie de procesoare mobile, Snapdragon 820. Mai exact, specificatiile legate de conectivitatea LTE/Wi-Fi a procesorului. Pe langa noul CPU, Qualcomm a lansat Quick Charge 3.0, adica tehnologia care reduce timpul de incarcare. In teorie, bateria este incarcata de la 0% la 80% in aproximativ 35 de minute, fiind astfel de doua ori mai rapida fata de prima generatie a tehnologiei Quick Charge si cu 27% mai rapid fata de Quick Charge 2.0.

Noua generatie a tehnologiei Quick Charge este cu 38% mai eficienta din punctul de vedere al consumului de energie si mai include si INOV (Negociere Inteligenta a Voltajului Optim), fiind prima data cand o astfel de tehnologie este inclusa intr-un incarcator mobil, ceea ce ofera mai multa flexibilitate, cu incarcare de la 3.6V pana la 20V – intre 5V si 20V pentru Quick Charge 2.0.

Quick Charge 3.0 va fi inclus si in adaptoarele cu conectivitate USB Type-C, cat despre modelele de procesoare care vor suporta noua tehnologie, se numara Snapdragon 820, 620,618, 617 si 430.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!