StiriTelecom

RCS&RDS extinde parteneriatul de roaming national cu Vodafone. 100MB lunar gratuit pana la 31 Decembrie

oferta telefoane digi mobil optim

RCS&RDS extinde parteneriatul de roaming national cu operatorul Vodafone Romania, o intelegere care le aduce suplimentar abonatilor Digi Mobil 100MB/lunar grauit pana la 31 Decembrie, 2014.

Realizand faptul ca internetul este nelimitat doar in anumite conditii, o serie de abonati Digi Mobil Optim sau plans de contractele incheiate cu compania RCS & RDS. Contactati in luna august de Gadget Talk Romania pentru lamuriri, RCS & RDS nu a dorit sa comenteze, insa o clarificare in acest sens, a fost publicata saptamana aceasta pe site-ul companiei.

RCS & RDS anunta ca a prelungit parteneriatul de roaming national cu operatorul Vodafone Romania, care era valabil pana la 30 septembrie. Astfel, clientii Digi Mobil se vor bucura de acces gratuit la internet in zonele in care reteaua RCS & RDS nu are acoperire pana la 31 decembrie, 2014, insa numai in limita celor 100MB, conform intelegerii incheiate cu Vodafone. Acesti 100MB/lunar sunt oferiti suplimentar fata de traficul pentru internetul mobil inclus in abonamentul de voce.

Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Cand te afli in reteaua Digi Mobil, vei vizualiza pe telefonul tau reteaua „Digi Mobil”. Cand te afli in roaming national, vei vizualiza pe telefon reteaua „Digi MobilR”. Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, beneficiezi de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil. 

Harta reprezentand acoperirea 3G a retelei RCS & RDS
Harta reprezentand acoperirea 3G a retelei RCS & RDS

RCS & RDS a mai precizat ca incepand cu acest an, „crestem acoperirea retelei proprii Digi Mobil, pe baza frecventei de 900 MHz in tehnologie 3G pe care am castigat-o prin licitatie publica. Imbunatatim acoperirea la nivel urban, in principalele orase, pentru mai mult de 500 de site-uri dintre cele peste 1600 ale retelei noastre.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!