StiriTablete

Reduceri la tabletele de pe Gearbest, ideale pentru studenti

reduceri la tabletele de pe Gearbest

Reduceri la tabletele de pe Gearbest

In urma cu cateva zile au fost reduceri la tabletele de pe Gearbest destinate celor care incep scoala. Astazi recomandam noi reduceri la tablete, dar de data aceasta pentru cei care vor incepe facultatea luna viitoare.

Tabletele reprezinta un gadget util pentru studenti. Sunt perfecte pentru luat la facultate, deoarece portabilitatea lor este mai buna fata de un laptop. Sunt mai usoare, autonomia este mai ridicata decat a unui laptop, plus ca sunt mai micute, iar performanta este destul de buna. Si unde mai pui ca preturile sunt foarte atragatoare, avand in vedere dotarile hardware.

reduceri la tabletele de pe gearbest 1

De exemplu, printre noile reduceri la tabletele de pe Gearbest se afla modelul Teclast X80 Plus, o tableta accesibila, cu ecran de 8 inch si rezolutie HD (1.280 x 720). Ruleaza cu un procesor Intel Atom X5-Z8300 quad-core de 1.44GHz, 2GB memorie RAM, 32GB memorie interna de stocare (slot microSD disponibil). Dispune de conectivitate Bluetooth 4.0, HDMI si ruleaza Windows 10 si Android 5.1 Lollipop, ambele sisteme de operare fiind preinstalate pe tableta, caracteristica numita si dual-OS. Pretul este unul foarte mic. Doar $74.99.

Iar pentru cei care au un buget mai mare, tableta Chuwi Hi12 este un model ideal pentru studenti, performanta hardware fiind numai buna pentru realizat proiecte in PowerPoint sau alte lucruri care necesita o performanta mai mare de procesare. Ecranul acestei tablete masoara 12 inch, iar rezolutia este una uriasa, de 2160×1440 pixeli. Dispune de procesorul Intel Atom X5-Z8300 quad-core de 1.44Ghz (turbo pana la 1.84GHz), 4GB memorie RAM, 64GB memorie interna (slot microSD disponibil), alaturi de doua camere pe fata si pe spate de 5 megapixeli. Ruleaza dual-OS (Windows 10 + Android 5.1) si bateria sa de 11000mAh promite o utilizare intre 6-8 ore la o singura incarcare. Pretul acestuia este redus de la $358 la $258. Aditional, exista si posibilitatea atasarii unei tastaturi cu touchpad exclusiv pentru acest model de tableta, avand un pret de $47 (redus de la $80). Mai mult, exista si un stylus pentru acest model de tableta, la doar $19.

Pentru a vedea restul de reduceri la tabletele de pe Gearbest, puteti accesa link-ul campaniei „Tablet Promo”.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!