GamingStiriWINDOWS

Runic Games lanseaza primul videoclip de animatie pentru Torchlight 2

Va mai amintiti de Torchlight un joc dezvoltat de compania Runic Games? Gamer-ii indragostiti de jocuri precum Diablo mai mult ca sigur ca au incercat si Torchlight. Astazi compania producatoare a lansat un teaser video pe Youtube pentru partea a II -a a acestui joc.

Daca prima parte se putea juca doar in varianta single player, Torchlight 2  va dispune si de optiunea de multiplayer. Jocul va fi anuntat mai mult ca sigur abia dupa lansarea Diablo III.

Clipul de animatie face legatura dintre finalul povestii din Torchlight si inceputul celei din Torchlight II. RPG-ul va fi disponibil pe PC. Se aud zvonuri ca va ajunge si pe partea de smartphone-uri (Android si iOS). Deocamdata Runic nu a confirmat nimic in legatura cu disponibilitatea T2 pe terminalele mobile.

This particular cinematic opens the game, filling in the story between the end of Torchlightand the beginning of your hero’s quest in Torchlight II. Art Director Jason Beck created all the storyboards, and Klei Entertainment animated the scenes with sound effects. JD Wiker wrote the script, and Matt Uelmen assisted with sound effects and provided the score. Here’s Jason Beck with some insight into the process.”

httpvh://youtu.be/_kW6XIlHOGo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!