SmartphonesStiriTableteTech

Samsung a brevetat un dispozitiv care seamana cu hibridul Asus PadFone

brevet samsung

In weekend va anuntam despre doua dispozitive Samsung neanuntate – SM-P600 si SM-P900, care vor fi echipate cu un ecran cu rezolutie de 2560×1600, un procesor ARM11 de 1.4GHz si Android 4.2.2 (JellyBean).

Astazi aflam ca producatorul sud coreean a brevetat de curand, un dispozitiv care la prima vedere arata izbitor de similar cu un dispozitiv in genul celui lansat de producatorul taiwanez, Asus PadFone. E posibil ca Samsung Electronics sa incerce sa acapareze si segmentul de tablete, unde Asus a reusit sa stranga destul de multi clienti interesati de dispozitivele sale hibrid.

Imaginea de sus ne arata noul dispozitiv care pare ca urmeaza aceiasi idee de andocare a unui smartphone intr-un ecran, care transforma telefonul intr-o tableta. Totusi, smartphone-ul in cauza, arata putin ciudat pe aceasta schita, deoarece are un aspect in forma unei litere T.

Posibil ca cele doua dispozitive cu rezolutie mai mare decat cea Full HD, sa fie dispozitivul brevetat de curand de Samsung Electronics. Voi ce credeti despre acest dispozitiv patentat de Samsung?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!