SmartphonesTech

Samsung a vandut peste 30 de milioane de telefoane GALAXY S3 de la lansare si pana astazi

30 de milioane de GALAXY S3 vandute world wide

Samsung se lauda cu un nou record in materie de unitati GALAXY S vandute in 2012. Daca in 2010, Samsung vindea aproximativ 10 milioane de telefoane GALAXY S (I9000), iar in 2011 a vandut peste 20 de milioane de telefoane GALAXY S2 (i9100), in 2012 de la lansarea sa si pana acum, GALAXY S III (i9300) a fost unul dintre cele apreciate smartphone-uri din lume.

De aceea, in numai 5 luni de la aparitia sa pe piata, Samsung GALAXY S III a atins pragul de 30 de milioane de unitati vandute in intreaga lume. Ceea ce inseamna ca, la fiecare 0,45 de secunde, un asemenea smartphone a fost vandut undeva pe glob.

Infographics GALAXY S III

Functiile revoluționare, ecranul HD Super AMOLED si componentele hardware puternice cu care este echipat modelul S3, sunt doar cateva dintre elementele care contribuie la o experienta de utilizare aparte.

„GALAXY S III este, în continuare, unul dintre modelele preferate ale utilizatorilor noștri din întreaga lume. Atingerea acestui număr impresionant de unități vândute stabilește un nou record pentru Samsung și reprezintă un motiv în plus de a oferi produse de top,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics.

„În numele Samsung Mobile, aș vrea să felicit și să mulțumesc milioanelor de utilizatori din întreaga lume care au ales Samsung GALAXY S III,” a mai adaugat domnul Shin.

Pe de alta parte, Samsung a reusit sa vanda peste 3 milioane de device-uri GALAXY Note II in aproximativ 37 de zile de la lansarea pe piata.

Pentru alte detalii faceti click pe comunicatul de presa atasat mai jos.

[showhide]

Samsung GALAXY S III atinge 30 de milioane de unități vândute în 5 luni 

Smartphone-ul vârf de gamă de la Samsung doboară noi recorduri de vânzări 

SEOUL, Korea – 5 noiembrie 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale și tehnologii convergente, a anunțat astăzi că smartphone-ul GALAXY S III a depășit pragul de 30 de milioane de unități vândute în întreaga lume, în cinci luni de la lansarea sa.

„GALAXY S III este, în continuare, unul dintre modelele preferate ale utilizatorilor noștri din întreaga lume. Atingerea acestui număr impresionant de unități vândute stabilește un nou record pentru Samsung și reprezintă un motiv în plus de a oferi produse de top,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al diviziei IT & Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics. „În numele Samsung Mobile, aș vrea să felicit și să mulțumesc milioanelor de utilizatori din întreaga lume care au ales Samsung GALAXY S III.”

Prin comparație, în aproximativ aceeași perioadă de timp de la lansarea sa (150 de zile), renumitul GALAXY S II, lansat în 2011, a fost vândut în 10 milioane de unități.

Samsung GALAXY S III este un smartphone revoluționar, dotat cu funcții inteligente special concepute pentru a face sarcinile din viața de zi cu zi mai ușoare. Ecranul HD Super AMOLED de 4,8 inci permite utilizatorilor să vizualizeze conținut multimedia și pagini web în culori vii și extrem de clare; camera cu care este dotat modelul recunoaște gesturile și oferă o utilizare intuitivă. Componentele hardware puternice asigură o performanță de top și multi-tasking fără cusur.

Reafirmându-și angajamentul de oferi dispozitive de top utilizatorilor, Samsung continuă să îmbunătățească experiența GALAXY S III, lansând în mod constant update-uri de software. În plus, de acum, utilizatorii pot alege dintr-o gamă nouă de culori, inspirate din natură: Amber Brown, Garnet Red, Sapphire Black și Titanium Grey.

* Disponibilitatea și datele de lansare a update-ului Jelly Bean pot varia în funcție de țară și operatorul de telefonie mobilă.

* Toate funcționalitățile, funcțiile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv dar nemilitându-se la beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate și capacitățile produsului pot fi schimbate fără obligație de preaviz.

* Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!