ImprimanteStiri

Samsung anunta imprimantele color ProXpress C2620 si 2670 cu tehnologie NFC

ProXpress C2620 si C2670

Samsung Electronics a anuntat in cursul zilei de astazi noile imprimante color ProXpress C2620 si 2670 cu tehnologie NFC (comunicare pe distanta mica). De mentionat ca modelul C2670FW este o multifunctionala si, ambele modele sunt mai rapide ca generatiile anterioare. Aceste modele sunt special dezvoltate pentru firmele mici si medii din Europa si America de Nord.

ProXpress C2620 si 2670 sunt echipate cu functii importante precum tehnologia NFC, platforma Samsung XOA-Web, tehnologia ReCP (Rendering Engine for Clean Page) si toner polimerizat, permitand utilizatorilor o imprimare mobila mai usoara, mai rapida (26 de pagini pe minut) si la o calitate mai ridicata.

 „Având la bază succesul primelor imprimante NFC lansate în 2013, seriile ProXpress C2620/2670, care oferă conectivitate NFC, tipăresc documente la o calitate superioară și îmbunătățesc experiența de tipărire de pe dispozitivele mobile. Tehnologia de tipărire Samsung este îmbunătățită constant pentru a ne păstra poziția de inovatori în această piața și pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.”, a declarat David SW Song, Senior Vice President of Strategic Marketing and Sales,în cadrul Samsung Electronics Printing Solutions.

De asemenea, seriile ProXpress C2620/2679 au integrată și opțiunea de afișare a erorilor, astfel încât administratorilor IT le va fi mai ușor să identifice și să rezolve eventualele erori doar cu o simplă apropiere de ecranul de afișare al imprimantei, a unui smartphone. În mod croncret, imprimanta trimite smartphone-ului la care este conectată informații referitoare la procesul de tipărire sub forma unor videoclipuri scurte – identificând cauza erorilor și oferind în același timp instrucțiuni pentru rezolvarea acestora.

ProXpress C2620DW
ProXpress C2620DW

Platforma Samsung XOA Web este compatibilă cu seriile C2620/2670 și permite instalarea de solutii de software dezvoltate independent, oferind posibilitatea de personalizare pentru orice nevoie de business. De exemplu, soluția Ringdale followMe permite utilizatorilor să trimită documente către imprimantă de pe laptop, mobil sau tabletă, în acest fel orice imprimantă pornită le va recunoaște și le va permite accesul dacă aceștia s-au înregistrat în prealabil.

Mai mult, ecranul tactil de 4,3 inchi, spre deosebire de produsele similare de tip LCD, aduce un plus de eficiență și oferă acces la funcții preinstalate și la diferite operațiuni SMART UI.

Seria ProXpress C2620 si 2670 constă în imprimanta laser color C2620DW și o multifuncţionlă laser color MFP C2670FW, ambele permițând printarea documentelor tip A4. Imprimanta multifuncțională laser color C2670FW permite tipărirea, scanarea, copierea documentelor și îndeplinește și funcții de tip fax. Ambele dispozitive tipăresc 26 de pagini color sau alb-negru pe minut.
Modelele ProXpress C2620/2670 sunt echipate cu procesor dual de 533 MHz care accelerează prelucrarea documetelor. În plus, aceste modele pot tipări pe orice fel de hârtie, indiferent de textură și mărimea acesteia.

Modelele ProXpress C2620/2670 reduc costurile de producție în medie cu 20 de procente, datorită tehnologiei prietenoase cu mediul cu care Samsung a câștigat diferite premii în cadrul Buyers Laboratory. Tehnologia Easy Eco Driver modifică automat tipul de font, dimensiunea fontului și a imaginii, fără a afecta însă documentul original, ceea ce conduce la reducerea consumului de energie, economisirea hârtiei și utilizarea redusă a toner-ului. Utilizatorii pot verifica consumul redus de energie chiar în timpul imprimării.

În plus, tehnologia Samsung Fusing System contribuie la reducerea costurilor și a energiei electrice cu 35% prin timpul mult mai scurt de încălzire de care imprimantele și multifuncționalele au nevoie înainte să poată fi utilizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!