StiriTech

TouchPico, un hibrid 3-in-1 ce transforma orice suprafata intr-una tactila

touchpico

TouchPico, proiectorul hibrid ce incape intr-un buzunar

Ai un proiect de prezentat la serviciu sau esti cu familia la iarba verde si vrei sa vezi un film? Un proiector micut ar rezolva o astfel de problema. TouchPico este un proiector hibrid, cam cat un Samsung Galaxy S4 in dimensiune, incat incape in buzunar. Fara fire, CD-uri si o gramada de accesorii asa cum sunt la proiectoarele de acum.

TouchPico este un proiector de mici dimensiuni si destul de dotat din punctul de vedere al specificatiilor, deoarece poate proiecta un dispozitiv Android, un PC sau un Mac, prin cablu sau printr-o retea Wi-Fi, cu conditia ca atat proiectorul cat si dispozitivul ce doreste a fi proiectat sa fie conectate la aceeasi retea. Are Android 4.0, Wi-Fi Integrat, slot pentru card microSD, slot HDMI, conector audio si mouse wireless. Proiectorul hibrid poate proiecta o imagine cu dimensiunea de 80 de cm.

touchpico

La pachet cu proiectorul TouchPico vine si un stylus, care ofera functii tactile imaginii proiectate, fie pe perete sau pe masa, deoarece stylus-ul are un emitator infrarosu. Semnalele sunt captate de camera infrarosu din proiector, care proceseaza miscarile transformandu-le in coordonate.

Din pacate, un astfel de proiector hibrid nu este pe piata deocamdata, fiind o campanie deschisa pe Indiegogo, dar care beneficiaza de un succes impresionant. Dezvoltatorii au setat un obiectiv de $55.000, dar in 4 zile de la deschiderea donatiilor, acestia au strans de 3 ori mai mult. Donatia se va incheia pe 26 August 2014.

Un astfel de dispozitiv va avea un pret de $500 pe piata, fiind disponibil incepand cu luna Octombrie 2014.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!