ElectrocasniceStiri

Samsung anunta Powerbot VR9000, aspiratorul automat de curatare a podelelor

Powerbot VR9000

Samsung Electronics a anuntat lansarea unui nou dispozitiv automat de curatare si aspirare a podelelor – Powerbot VR9000. Aspiratorul dispune de cea mai noua tehnologie din domeniu, precum si de o putere mare de aspirare.

Powerbot VR9000 beneficiaza de tehnologia smart Digital Inverter care creeaza o putere de aspirare de pana la 60 de ori mai puternica decat cea a aspiratoarelor traditionale, de o perie construita pentru a acoperi o suprafata mai mare, fara a fi nevoie de alte perri laterale, reducand astfel si riscul de incurcare sau blocare in diferite cabluri sau obiecte. Powerbot VR9000 vine dotat si cu o noua tehnologie revolutionara – Cyclone Force, care genereaz o forta centrifuga puternica, trimitand particulele de praf intr-un recipient interior, iar mizeria este separata de aer si filtrata. Astfel, noul aspirator Samsung pastreaza filtrele curate si neinfundate pentru o perioada mai lunga de timp.

„Electrocasnicele Samsung oferă multe beneficii utilizatorilor, astfel încât aceştia să aibă mai mult timp liber să se bucure de lucrurile importante. Din acest motiv, suntem entuziasmați de lansarea acestui nou produs revoluționar care îi va ajuta pe europeni să aibă case curate fară efort .” a declarat BK Yoon, Președinte și CEO of Consumer Electronics, Samsung Electronics Co., Ltd. „Powerbot VR9000 va contribui cu siguranță la realizarea a ceea ce ne propunem, oferindu-le utilizatorilor cea mai nouă tehnologie Samsung și un design premium. Cum aspirarea a devenit atât de ușor de realizat, Powerbot va deveni cu siguranță o necesitate pentru oricine dorește să se elibereze de efortul curățeniei în locuință.” 

Noul model dispune de un senzor performant FullView Sensor, care ajuta la examinarea spatiului mai bine si mai rapid. O serie de senzori ajuta la localizarea spatiilor inguste sau a obstacolelor de pe o suprafata mare, unghiurile moarte fiind astfel reduse semnificativ. Drept rezultat, Powerbot se poate misca in siguranta pe toata suprafata camerei evitand locurile inguste in care se poate bloca, precum spatiul dintre picioarele scaunelor.

Ma mult, rotile Easy Pass ale lui Powerbot VR9000 ii stimuleaza miscarea, iar structura se poate inalta cu 15 mm ceea ce iî permite sa depaseasca cu usurinta obstacole precum cabluri sau pragurile usilor.

Samsung Powerbot VR9000 2

O altă caracteristică unică a Powerbot VR9000 este funcția Point Cleaning™ care le oferă utilizatorilor mai mult control și îi ajută să mențină curățenia în case pentru mai mult timp. Atunci când utilizatorii îndreaptă telecomanda aspiratorului spre un anumit loc de pe podea, dispozitivul va urma lumina acesteia și va curăța locul respectiv. Datorită funcției Point Cleaning, utilizatorii europeni nu vor mai fi nevoiți să mute dispozitivul manual în timp ce acesta este în mișcare, ci vor putea experimenta un proces de curățare mai confortabil.

Aspectul premium al Powerbot VR9000, design-ul elegant și interfața de control ușor de utilizat sunt caracteristicile unui produs avansat, cu o tehnologie superioară. În plus, construcția sa inovatoare oferă cea mai bună calitate în curățare. Forma rotundă și peria în forma de T  îi permit sa ajungă chiar și în locurile greu de accesat. Datorită tehnologiei Cyclone Force, utilizatorii pot vedea exact câtă murdărie a fost adunată, pentru a ști când e nevoie ca recipientul de colectare să fie golit.

Utilizatorii europeni pot alege între două culori ale dispozitivului. Opțiunea Airborne Copper combină auriul și negrul pentru un aspect puternic și elegant, iar opțiunea Deep Blue combină albastrul și negrul pentru o apariție proaspătă și reconfortantă.

https://www.youtube.com/watch?v=X1M4Ey5bE3g

În plus, în completarea lui Powerbot VR9000, Samsung continuă extinderea produselor de curățare pentru a le oferi utilizatorilor europeni o experiență mai confortabilă. Dispozitivul Motion Sync Cordless VC 8100, care îi scutește pe utilizatori de efortul alimentării cu energie în timpul procesului de curățare, și dispozitivul Motion Sync Compact VC7000, un model de dimensiuni mai mici cu performaţe superioare, au fost expuse la IFA 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!