MonitoareStiri

Samsung S27D590C, noul monitor curbat de 27 inch

Samsung S27D590C

Samsung S27D590C, noul monitor curbat de 27 inch

TV-urile si monitoarele curbate sunt din ce in ce mai prezente pe piata de electronice, oferind o experienta mult mai buna in vizionarea filmelor, datorita curburii, fiind echivalenta cu cea a ochiului uman. Astfel, obtinem o vizualizare panoramica si o senzatie de efect 3D.

„Noul nostru monitor curbat de 27introduce noi standarde în privința experienței de vizionare a filmelor și a jocurilor prin ecranul curbat, funcțiile de divertisment, calitatea ridicată a imaginii și design-ul premium. Modelul S27D590C încorporează eforturile noastre pentru crearea unei experiențe de divertisment de neuitat”, a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President al Visual Display Business, Samsung Electronics.

Samsung S27D590C este noul monitor curbat de 27 inch cu rezolutie FHD (1920 x 1080), ce beneficiaza de un unghi de viziblitate de 178 grade, atat orizontal cat si vertical, alaturi de un contrast de 3000:1 si o luminozitate de 350 cd/m2. Monitorul Samsung S27D590C beneficiaza de boxe incorporate de 5W, oferind un sunet stereo de inalta calitate, dar si un mod special pentru sesiunile de gaming, ce poate fi activat printr-un simplu buton. Astfel, modul „gaming” detecteaza schimbarile de pe ecran si corecteaza imaginile neclare, intesificand culorile si ajustand contrastul pentru o vizibilitate cat mai buna.

Monitorul Samsung S27D590C va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu luna Noiembrie, insa pretul este momentan necunoscut.

Un comentariu

  1. Mi-am schimbat monitorul HP cu acest Samsung, dupa 3 zile am ochii ca nucile… Stau ca 10/12 ore cu ochii in monitor, am incercat mai toate setarile, cred ca l-am cumoarat degeaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!