SmartphonesStiriTablete

Samsung breveteaza un smartphone si o tableta cu design interesant pe 2014

Untitled

Samsung Electronics a cam dat-o in bara anul acesta, pierzand titlul de telefonul si gadget-ul anului in defavoarea producatorului taiwanez HTC si al sau telefon cu design si caracteristici revolutionare in opinia multora, apoi Samsung Galaxy Round s-a dovedit a fi o greseala, in timp ce primul smartwatch Samsung Galaxy Gear, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor clientilor sai, dar producatorul sud coreean, nu se da batut atat de usor.

De curand,Samsung a primit o serie de certificate / brevete de inventie din partea comisiei de patentare din SUA, pentru o serie de tablete, hibrid-uri si, chiar si pentru un smartphone care la prima vedere arata ca o combinatie intre Galaxy Nexus si LG G Flex. Un alt brevet care ne-a atras atentia, este cel in care este demonstrata o tableta cu un buton de nagivare Home (Acasa) amplasat in coltul din dreapta jos.

Possibly-upcoming-Samsung-tablet-4-with-a-corner-home-button

In acest moment nu detinem nici un fel de informatie pe partea de hardware despre aceste modele, dar se zvoneste, ca Samsung va incepe anul 2014 in forta, urmand sa lanseze in primul trimestru cel putin de 5-6 dispozitive (telefoane, tablete). Primele modele ar putea aparea, chiar la Consumer Electronics Show 2014, la inceputul lunii ianuarie. 

via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!