LaptopuriStiri

Toshiba Chromebook 13 – specificatii, pret si imagini

Toshiba Chromebook 13

Va spuneam ca in curand Toshiba se va numara printre producatorii care vor lansa cel putin un Chromebook. Se pare ca acest lucru se  va intampla pe data de 6 ianuarie, 2014, atunci cand producatorul nipon va dezvalui primul sau model de laptop cu Chrome OS, in cadrul CES 2014, la Las Vegas.

Dar pana la debutul au oficial, PCMag si-a dat in petic si a publicat o serie de imagini de presa, precum si o fotografie in care poate fi vazut design-ul Toshiba Chromebook 13, dar si toate specificatiile tehnice ale acestui laptop.

Toshiba Chromebook 13 este dotat cu un ecran de 13.3″ (evident) ce are o rezolutie 1366 x 768, un procesor Intel Celeron 2955U (generatia Haswell) dual-core de 1.4GHz, 2GB de RAM, 16GB SSD + 100GB spatiu pe Google Drive la activare. In plus, acest model mai beneficiaza de un slot microSD, 2 x USB 3.0, HDMI standard, webcam integrat, Kensington lock,  WiFi si o baterie ce tine pana la 9 ore.

Toshiba-Chromebook

Chromebook-ul de la Toshiba cantareste 1.35 kg si seamana destul de mult cu celalalte modele deja disponibile pe piata. Pretul sau va fi $280 pe piata din Statele Unite.

Toshiba-Chromebook-Teaser

Recent, producatori ca Dell, Acer si HP au lansat astfel de modele – Dell Chromebook 11, Acer C720P si HP Chromebook 11.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!