SmartphonesStiri

Samsung Galaxy F ar putea deveni noua linie high-end a producatorului sud coreean din 2014

Samsung Galaxy F

Conform unei publicatii coreene, Samsung Electronics va lansa la inceputul anului viitor o noua gama de dispozitive Samsung Galaxy cu adevarat premium. Daca zvonurile se adeveresc, clientii Samsung se vor putea bucura de dispozitive premium cu carcasa metalica prin noua gama Galaxy F, care ar trebui sa debuteze pana la Mobile World Congress 2014, de la sfarsitul lunii februarie.

Samsung a anuntat deja ca va lansa primul smartphone cu ecran flexibil / curbat si design unic, pana la finele acestui an, ceea ce ar face ca, compania sa isi consolideze si mai mult locul de leader pe piata de mobile.

Gama Galaxy F nu doar ca, vor fi construite dintr-o carcasa metalica, dar vor beneficia si de cele mai noi componente hardware (procesorul cu 8 nuclee Exynos si ARM-ul big.LITTLE MP activat), o camera foto de 16 megapixeli si un ecran cu o diagonala situata undeva intre 5 si 5.5 inch.

Daca aceste zvonuri au un sambure de adevar, atunci seria Galaxy S si Galaxy Note nu vor mai reprezenta varfurile de gama ale producatorului sud coreean de anul viitor, ci gama Galaxy F. Acest lucru nu inseamna ca Samsung, nu va lansa un Galaxy S5 cu specificatii high-end anul viitor, in preajma MWC 2014.

Ramane sa aflam cat de adevarate sunt aceste zvonuri, venit chiar din Coreea de Sud.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!