StiriTablete

Amazon a lansat noile tablete Amazon Kindle Fire HDX cu specificatii high-end si un pret mai bun

Amazon Kindle Fire HDX

Amazon unul din cei mai mari retaileri online de pe glob, a lansat in cursul acestei saptamani noua generatie de tablete Kindle Fire HDX, ce sunt echipate cu specificatii premium, dar comercializate la un pret mult mai accesibil in comparatie cu concurenta lor.

Ambele tablete Amazon Kindle Fire HDX de 8.9 si 7 inch au un procesor quad-core de 2.2GHz Qualcomm Snapdragon 800, 2GB de RAM si ruleaza o versiune de Android 4.2.2 customizata, ce poarta denumirea Fire OS 3.0.

Kindle Fire HDX 8.9 beneficiaza de un ecran cu o rezolutie de 2560×1600 si o densitate a pixelilor de 339 ppi, un GPU Adreno 330 si pana la 11 ore de utilizare normala sau pana la 17 ore de citit. In timp ce Kindle Fire HDX 7 are un ecra cu o rezolutie Full HD 1920×1080 si o densitate a pixelilor de 323 ppi, acelasi GPU Adreno 330 si aceiasi baterie.

Ambele modele vin dotate cu o serie de functii software printre care se numara si functia Mayday, care permite unui specialist Amazon Kindle Fire sa va acceseze tableta remote (de la distanta) atunci cand aveti nevoie de asistenta si nu va descurcati cu tableta. Noile modele se bucura de un adevarat multi-tasking, noi aplicatii de Email (Gmail integrat), Calendar si altele cateva zeci de aplicatii actualizate.

Pretul noilor modele incepe de la $229 dolari pentru modelul de 7 inch WiFi si creste in fucntie de optiunuile de stocare (16/32/64GB) sau suport GSM (4G).

httpvh://youtu.be/PFYHF1w8w3g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!