StiriTablete

Microsoft Surface 2 Mini ar putea fi anuntata curand cu ecran de 7 inch, 4G si Windows 8.1 RT

Surface 2 Spate

Luni, 23 septembrie, Microsoft a lansat noile modele de tableta Microsoft Surface 2 si Microsoft Surface 2 Pro cu Windows 8.1 RT si Pro. Dar asta nu e tot, se pare ca Microsoft va lansa si o a treia versiune a acestui model, cu o diagonala a ecranului de doar 7.5 inch.

Aceasta stire a fost confirmata inca din luna aprilie de CFO-ul Microsoft, intr-un interviu pentru presa de afara, in care spunea ca discuta (la acea vreme) cu posibili parteneri pentru lansarea unei tablete cu ecran de 7 inch.

Ecouri despre lansarea celei de-a treia tablete Microsoft Surface 2, au fost auzite ieri in presa de specialitate, prin intermediul furnizorului IHS iSuppli.

Conform zvonurilor noul model ar putea avea un ecran cu o rezolutie de 1400×1050, un aspect ratio 4:3, sistemul de operare Windows 8.1 RT si, poate cel mai important aspect, va avea suport GSM (slot SIM 3G/4G). Acesta fiind unul din motivele principale, pentru care Microsoft va lansa acest model.

Pretul noii tablete Surface 2 Mini este deocamdata necunoscut, dar ar putea sa se invarta, undeva in jurul sumei de $250 – $350 pe piata din Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!