SmartphonesStiriWearable

Samsung Galaxy Note 4 si Gear S, disponibile in Romania

samsung galaxy note 4 si gear s

Galaxy Note 4 si Gear S, disponibile pe piata din Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a celor mai noi dispozitive din gamele Galaxy Note si Gear: Galaxy Note 4 si Gear S.

Galaxy Note 4 este dotat cu un ecran Super AMOLED de 5.7 inch si rezolutie Quad HD (2560 x 1440), alaturi de o camera foto principala de  16 megapixeli cu stabilizator de imagine Smart Optic si o camera frontala de 3.7 megapixeli cu f1,9, ce permite fotografierea la unghi standard de 90 de grade, dar si la unghi mai larg de pana la 120 de grade, un unghi perfect pentru selfie-uri cu mai multe persoane. Terminalul dispune de Fast Charging si Ultra Power Saving Mode, ce asigura o incarcare mai rapida a bateriei, dar si o durata de functionare prelungita. Mai mult, este echipat si cu functia Voice Recorder, care permite inregistrarea, recunoasterea si redarea pana la opt voci diferite, prin difuzorul imbunatatit, ce reduce zgomotul de fundal, datorita micrifoanelor integrate in dispozitiv. Este dotat cu un S Pen imbunatatit, cu noi caracteristici (Action Memom, Screen Write, Image Clip, Smart Select, Snap Note), dar si noi senzori (scaner de amprente, senzor SpO2, senzor UV)

„Samsung a integrat într-un design elegant și suplu, evidențiat de cadrul metalic și colțurile curbate, cea mai nouă tehnologie în materie de dispozitive mobile. Galaxy Note 4 îmbunătățește experiența pe care utilizatorii o au cu smartphone-urile lor, fiind device-ul perfect pentru ceea ce noi am numit creativitate productivă. Pe lângă dimensiunea ecranului și calitatea imaginii, senzitivitatea S Pen-ului a fost îmbunătățită, acesta evoluând de la un instrument de scris la un instrument care crește eficiența”, a declarat Alexandru Munteanu, șeful diviziei Telecom din cadrul Samsung Electronics România. „Gear S este primul smartwatch independent cu tehnologie 3G, care permite o mobilitate nemaiîntâlnită. Utilizatorii dispun acum de funcțiile de bază ale unui smartphone, chiar la încheietura mâinii lor!”

Gear S este primul smartwatch ce poate functiona fara un smartphone, datorita conexiunii 3G incorporate. Are un ecran curbat Super AMOLED de 2 inch, si permita citirea mesajelor si notificarilor fara a scoate smartphone-ul din buzunar. Utilizatorul poate raspunde la mesajele primite, prin intermediul tastaturii preinstalate sau prin functia vocala. Pot initia sau raspunde la apeluri telefonice, fara a necesita un smartphone in apropiere, datorita conexiunilor Bluetooth, Wi-Fi si 3G.

Pe langa aceste functii, Gear S este dotat cu cu senzori si functii S Health imbunatatite, dar si cu aplicatia Nike+ Running, caracteristici pentru practicantii de jogging sau alte activitati fizice.

Asta nu e tot, deoarece Galaxy Note 4 ofera utilizatorilor un pachet variat de continut cu aplicatii disponibile la nivel international, completat de o serie de aplicatii locale. Astfel, printre acestea se afla o colectie de 9 jocuri premium semnate AMA (Hills of Glory 3D, ocean Run 3D, Pix’n Love Rush, Puzzle 2, A Moon for the Sky, Reverstris, Doodle Fit, Pizza Ninja 3, Yeti on Furry). Toate aceste jocuri sunt oferite gratuit pe o perioada de 6 luni, inclusiv bunurile virtuale din cadrul jocurilor, Romania fiind prima tara care beneficiaza de o astfel de oferta.

Trust4Mobile este o aplicatie dezvoltata de certSIGN, companie membra a UTI, prima aplicatie romaneasca de criptare in timp real a apelurilor si mesajelor text VOIP, dedicata utilizatorilor Android. Astfel, cei care vor achizitiona un Note 4 vor avea acces gratuit, timp de 6 luni, la aceasta aplicatie.

Mai departe, Kidsopia ofera gratuit doua aplicatii educative, utilizatorilor de Note 4. Jocurile se numesc 0 (joc de invatat numerele pentru copii prescolari) si „Povesti pentru Copii” (colectie de 15 povesti, jocuri de colorat si puzzle-uri).

Si pasionatii de fotbal care vor achizitiona un Note 4 vor beneficia de KICK, aplicatie creata de Samsung pentru pasionatii de fotbal, ENDOMONDO (premium account gratuit) si 100% GAMES (Gameloft), jocurl Dungeon Hunter 4 fiind oferit gratuit.

Galaxy Note 4 si Gear S vor fi disponibile in retelele partenerilor Samsung. Deocamdata nu sunt cunoscute preturile pe plan local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!