SmartphonesStiri

Samsung Galaxy S4 LTE-A anuntat in Coreea de Sud cu viteza 2x 4G si procesor Snapdragon 800

Samsung Galaxy S4 LTE-A

Samsung Galaxy S4 LTE-A, este primul telefon din lume capabil sa se descurce cu viteze mai mari decat cele 4G, chiar pana la dublul vitezei actuale 4G.

Noul model are in mare aceleasi caracteristici si functii, ca si modelul Galaxy S4 lansat initial, insa, Samsung Galaxy S4 LTE-A, ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea acces la viteze mult mai mari, multumita tehnologiei LTE-Advanced dezvoltata de inginerii Samsung, care poate lucra cu mai multe frecvente LTE in acelasi timp si, pe care le transforma si utilizeaza ca si pe una singura, rezultatul fiind LTE-Advanced (viteza dubla fata de viteza standard 4G).

Printre caracteristicile noi care apar in cazul telefonului Samsung Galaxy S4 LTE-A, se numara si spatiul de stocare de 32 GB (din care 24 GB sunt liberi), evident este nevoie de mai mult spatiu avand in vedere viteza de descarcare cu care poate lucra smartphone-ul.

겔포

Smartphone-ul va fi disponibil incepand cu aceasta vara in Korea, pe Blue Arctic si Red Aurora, urmand ca alte regiuni si culori sa fie anuntate pe parcursul urmatoarelor saptamani / luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!