SmartphonesStiri

Telefoanele HTC 8XT si ATIV S Neo cu Windows Phone 8, anuntate in SUA

HTC 8XT

HTC a lansat astazi in SUA un nou telefon cu Windows Phone 8 ce poarta numele HTC 8XT. Pare a fi un upgrade al modelului lansat anul trecut, HTC 8X.

HTC 8XT este dotat cu doua difuzoare stereo Boomsound, un procesor dual-core de 1.4GHz Snapdragon 400, 1GB de RAM, un ecran cu diagonala de 4.3 inch si rezolutie 1280×720, o camera foto de 8 megapixeli pe spate si una de 1.6 in fata. Telefonul are doar 8GB memorie interna, dar care poate fi extinsa printr-un slot de card microSD. Pretul acestui model este de $99 la un contract pe doi ani de zile (probabil ca nu va ajunge pe piata noastra).

Se aud ecouri cum ca HTC ar urma sa lanseze un smartphone similar lui HTC One dar cu Windows Phone 8 in acest an, iar HTC 8XT pare sa indice catre acest lucru. Probabil ca se asteapta lansarea noii versiuni de Windows 8 / Windows Phone 8 care sa aduca suport pentru CPU quad-core si rezolutie Full HD.

samsung-ativsneo

Samsung ATIV S Neo este un upgrade al modelului ATIV S cu Windows Phone 8, lansat anul trecut. Noul model vine echipat cu un ecran cu diagonala de 4.8 inch HD, un procesor dual-core de 1.4GHz, 1GB de RAM, 16GB memorie interna, slot microSD, doua camere foto: 8 megapixeli pe spate si una de 1.9 megapixeli in fata, o baterie de 2000 mAh si functii precum ATIV Beam (bazata pe tehnologia NFC), Magna Camera, etc.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!