AccesoriiSmartphonesStiri

Samsung in cautarea unui nou furnizor de baterii pentru smartphone-urile sale?

Samsung in cautarea unui nou furnizor de baterii

Dupa cea mai mare retragere de pe piata din istoria recenta a telefonului mobil, Samsung inca nu a dat publicitatii un raspuns oficial prin care sa explice cauza numeroaselor explozii ale telefoanelor sale Galaxy Note 7. Mai mult, aceasta problema ii determina pe coreeni sa caute un al treilea furnizor de baterii pentru smartphone-urile sale, astfel ca, pe lista furnizorilor care include in acest moment Samsung SDI si Amperex Technology (China), ar putea aparea din 2017 si LG Chem (subsidiara LG Electronics).

Conform unei stiri aparute pe agentia Reuters, sunt sanse destul de mari ca, incepand cu a doua jumatate a lui 2017, telefoanele Samsung sa beneficieze de o baterie produsa in uzinele LG Chem, din Coreea de Sud.

Pentru cei mai putin familiarizati cu subsidiara LG Chem, aceasta companie produce baterii pentru telefoanele LG, precum si pentru iPhone-urile companiei americane Apple.

Momentan nici Samsung si nici reprezentantii LG Electronics, nu au dorit sa comenteze pe acest subiect.

3 Comments

  1. Daca Note 7 nu avea problema cu bateria era cu certitudine telefonul anului 2016. Sper ca Samsung sa remedieze cat mai repede problemele cu bateriile.

  2. Din păcat acest telefon a avut probleme, sper ca Samsung să continue cu Note-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!