SmartphonesStiri

Samsung opreste productia noilor Galaxy Note 7. Si acestea explodeaza!

Samsung opreste productia noilor Galaxy Note 7

In ultimele trei zile, au aparut cel putin patru noi cazuri in care un Galaxy Note 7 din productia noua, etichetata de Samsung Electronics ca sigura si fara risc de explozie, ar fi luat foc. Acest lucru a facut ca cel putin trei operatori telecom din Statele Unite (T-Mobile, Verizon si AT&T) sa anunte incetarea comercializarii acestui gadget, cu rugamintea ca toti clientii lor sa inapoieze aceste produse cu risc pentru a fi inlocuite cu un alt gadget sau, la cerere, sa le fie restituita suma intreaga cheltuita pe produs si pe eventualele accesorii originale achizitionate de catre client de la respectivii operatori.

Mai mult, Samsung ar fi stiut si ascuns in mod intentionat explozia a cel putin un nou Note7, relata presa de peste ocean in weekendul abia incheiat.

Astfel, in cursul acestei dimineti, producatorul Samsung ar fi anuntat conform presei locale din Coreea de Sud ca a incetat productia acestui phablet, inclusiv in fabrica s-a din Vietnam, care e insarcinata cu livrarile de Note7 la nivel global. Aceasta hotarare ar fi fost luata in colaborare cu autoritatile de protectie a consumatorilor din Coreea, China si Statele Unite.

Acelasi lucru probabil ca urmeaza sa se intample si in Europa, inclusiv in Romania. Deocamdata nu avem niciun fel de informatie in acest sens, din partea Samsung Romania.

Un comentariu

  1. din păcate este adevărat, sper ca NOTE 8 să nu fie cu nici un defect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!