AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Samsung reporneste actualizarea Android 4.3 pentru Galaxy S3 (GT-I9300)

Samsung GALAXY S3 Rosu (28)

Luna trecuta Samsung Electronics a inceput sa distribuie o actualizare Android 4.3 pentru modelul de smartphone flagship din 2012, Galaxy S3 (GT-I9300). Din pacate, firmware-ul este foarte instabil, motiv pentu care foarte multi utilizatori de Galaxy S3 ne-au semnalat acest lucru, astfel Samsung a fost nevoit sa opreasca distribuirea softului cu promisiunea ca vor incerca sa repare aceste probleme in cel mai scurt timp.

Se pare ca au si facut-o deja, deoarece utilizatori din Marea Britanie au semnalat ca actualizarea Android 4.3 a fost reluata, cel putin in Anglia. Ramane sa vedem cand softul va fi disponibil si la noi.

Din pacate, comunicarea cu operatorii nostrii, cat si cu Samsung Romania este extrem de dificila. Sa speram ca pe viitor, acestia sa ofera o mai mare atentie clientilor sai, atunci cand vine vorba de actualizari de soft, in special pentru produsele catalogate high-end (premium).

Informatii firmware:

Data Build: Joi, 28 Noiembrie, 2013
Cod Produs: BTU
PDA: I9300XXUGMK6
CSC: I9300OXAGMK6
MODEM: I9300XXUGMK6

Daca reusiti sa actualizati telefonul cu noul firmware, va rugam sa ne anuntati cum se manifesta si daca totul este in regula.

 

Un comentariu

  1. Deci noul firmware pt S3 e dezastru…Autonomie foarte scazuta, telefonul nu mai raspunde la comenzi asa ferm cum o facea si eram toti obisnuiti….O sa fac un downgrade.Astazi imi suna telefonul dar surpriza ecranul era negru dar el canta de vreo 2 minute:((…E inacceptabil cum pot sa dea drumul la un update fara sa fie 100% siguri ca functioneaza…Rog seriozitate cand mai da-ti drumul la alte update-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!