SmartphonesStiri

Samsung SM-G888N0, sau telefonul pliabil Galaxy X, apare pe siteul coreenilor

Samsung SM-G888N0

Despre primul smartphone cu ecran flexibil de la Samsung Electronics, se vorbeste de mai bine de 3-4 ani de zile, insa pana in prezent sud coreeni nu au reusit sa dezvolte suficient de mult tehnologia pentru a putea produce un astfel de gadget. Totusi, lucrurile par sa se schimbe din 2018, cand producatorul este asteptat sa lanseze Galaxy X.

De ce spunem acest lucru? Deoarece, pe langa multiple zvonuri care sugereaza lansarea unui telefon cu ecran pliabil, au inceput sa apara online si informatii reale, din surse credibile, cum e site-ul oficial al celor de la Samsung Korea.

Screenshot 102

Galaxy X, identificat dupa numarul de model Samsung SM-G888N0 pe varianta in limba coreeana a siteului oficial al companiei Samsung, telefonul ar putea fi lansat chiar mai curand de cat ne asteptam. Samsung SM-G888N0 ar putea debuta in luna ianuarie, la Consumer Electronics Show 2018, in Las Vegas. De asemenea, odata cu acest telefon pliabil Galaxy X, s-ar putea sa debutez si o tableta pliabila cu Android.

device samsung afisaj flexibil Youm

Desigur, ca toate aceste informatii sunt doar partial confirmate, astfel ca debutul primului telefon pliabil Samsung ramane sa ne fie anuntat de producator.

Tot anul viitor Samsung e astepta sa anunte lansarea telefoanelor premium Galaxy S9.

Credeti ca viitorul pietei de smartphone il reprezinta telefoanele pliabile, flexibile?

7 Comments

  1. Va fi doar o parte din viitorul pietei, nu cred ca se va adapta publicul prea rapid , multi multumindu-se doar cu telefoanele clasice.

  2. Am tot auzit si eu zvonuri in privinta lansarii unui smartphone cu ecran flexibil..nu ar avea de ce sa nu prinda pe piata, insa nu vreau sa ma gandesc la preturi. 🤑

  3. Eu zic ca este o noutate aceste telefoane pliabile, daca vor fi utile si bune, vom.afla doar butonandu-le.

  4. Este foarte posibil ca viitorul pietei de smartphone sa il reprezinte telefoanele pliabile, flexibile! Eu sunt tare curios in privinta acestui tip de gadget , mai ales ca de cativa ani se tot speculeaza aparitia lui.

  5. O veste excelenta astept cu mare interes sa concretizeze!

  6. Asteptam lansarea lui chiar sunt curioasa cum o sa fie acest telefon

  7. Abia aștept mai multe detalii! Sunt curios cand îl vor lansa oficial și cât va costa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!