AccesoriiStiriTablete

Sanwa sistem anti-furt pentru tablete

sanwa

Japonezii de la Sanwa au creat un sistem anti-furt pentru tablete, cu ajutorul caruia proprietarul isi poate securiza tableta legand-o efectiv de piciorul mesei din restaurant, cafenea, biblioteca, birou, bar, in clasa la scoala, etc, atata timp cat nu suntem la masa.

Sistemul Sanwa este disponibil pentru comercializare in doua variante: SLE-23STB10 pentru tabletele (Apple iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad, Google SAMSUNG Nexus 10, Toshiba REGZA Tablet 10, HP ElitePad 900, Sony Xperia Tablet Z) cu ecran cu diagonala de 10.1 inch – masoara 15mm grosime, si poate fi atasat pe orice tableta care masoara intre 245 si 305 mm in diagonala, in timp ce al doilea model SLE-22STB7 este produs pentru tabletele (Apple iPad mini, Google ASUS Nexus 7, Amazon Kindle Fire, Kindle Fire HD si tabletele de 7 inch SAMSUNG GALAXY Tab) cu diagonala ecranului de 7 inch, masoara tot 15 mm grosime si poate fi atasat pe orice tableta care masoara intre 210 – 265 mm lungime pe diagonala. Cablul care vine legat de piciorul mesei masoara 2m lungine.

Ambele modele sunt disponibile, atat pe culoarea argintie, cat si pe negru si costa $85 de dolari modelul pentru tabletele de 7 inch si $88 modelul pentru tabletele de 10.1 inch.

Sincer sa fiu nu stiu cat de fiabil ar fi un astfel de sistem, plus ca pare ridicol sa iti legi tableta de masa intr-un spatiu public, dar cine stie poate ca sunt utilizatori care au nevoie de un asemenea sistem anti-furt. Voi ce parere aveti despre un asemenea sistem? 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!