EvenimenteStiriTech

Epson anunta sase proiectoare de business cu tehnologie de ultima generatie

sase proiectoare

Epson a anuntat sase proiectoare 3LCD în două serii noi, care introduc caracteristici complet inovatoare pentru segmentul proiectoarelor de business. Seria EB-1985WU dispune de patru modele – inclusiv primul proiector WUXGA Epson cu o greutate de sub cinci kilograme şi primul proiector cu Miracast. Toate modelele furnizează o rezoluţie înaltă şi o luminozitate superioară pentru a realiza cele mai bune prezentări business.

Seria EB-1430Wi, din care fac parte două modele, dispune de două sisteme interactive pentru distanţe ultrascurte, destinate sălilor de conferinţe, dar și un sistem cu comandă tactilă, cea mai nouă inovaţie Epson pentru proiecţiile interactive.

„De când Epson a introdus tehnologia tactilă, la începutul acestui an, profesorii şi studenţii și-au putut folosi degetele sau creioanele interactive pentru a sublinia sau scrie pe orice imagine, diapozitiv, grafic şi chiar pe materialele video. Tehnologia tactilă ajută foarte mult la întâlnirile de business, de aceea o oferim pentru sălile de şedinţe sau conferinţe, prin intermediul unui proiector pentru distanţe ultrascurte. Pe piaţă crește cererea pentru proiectoare business de înaltă rezoluţie care să poată corespunde rezoluţiilor furnizate de majoritatea laptop-urilor. De aceea ne bucurăm să oferim seria 1985WU, care îmbină rezoluţia WUXGA cu luminozitatea superioară”, spune Julia Lin, Business Development Manager la Epson Europe.

Toate cele şase proiectoare au la bază tehnologia Epson 3LCD, care asigură o luminozitate de acelaşi nivel pe alb şi pe culoare, pentru a furniza imagini luminoase şi culori vii.

Epson_EB_1985WU

Modelele din seria EB-1985WU (EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W şi EB-1970W) sunt proiectoare destinate segmentului business. Acestea dispun de o conectică variată, ating rezoluţii WUXGA şi o luminozitate de 4.800 de lumeni, astfel încât pot oferi prezentări mai detaliate şi mai luminoase, chiar şi în condiţii de lumină diurnă. Pe lângă faptul că beneficiază de porturi HDMI, Wi-Fi, LAN cu cablu şi de difuzoare integrate de 16 W, toate modelele sunt compatibile cu aplicaţia Epson iProjection[3] şi includ, de asemenea, Miracast şi WiDi pentru redarea de conţinut în flux wireless de pe tablete sau dispozitive smartphone.

Modelele EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W şi EB-1970W vor fi disponibile începând cu luna august.

Seria EB-1430Wi (EB-1430Wi şi EB-1420Wi) aduce în sălile de conferință proiecţia pe distanţe ultrascurte şi utilizarea a două creioane interactive în același timp. Noul mod de partajare prin intermediul interactivităţii permite participanţilor la conferinţe să vizualizeze şi să facă modificări direct la conţinutul proiectat de pe o serie de dispozitive inteligente, fără a avea nevoie de aplicaţii speciale. Posibilitatea de a face simultan modificări la imaginile proiectate ușurează colaborarea în timpul conferinţelor, mai ales când participanții se află în birouri diferite.

Epson_EB_1430WI

Ambele modele includ software-ul EasyMP pentru monitorizarea reţelei, posibilitatea de proiectare în reţea şi de pe computere multiple, precum şi aplicaţia Epson iProjection3 care permite dispozitivelor cu ecran tactil să partajeze şi să afişeze cu uşurinţă conţinut. Beneficiind de o luminozitate de 3.300 de lumeni şi de o rezoluţie WXGA[4], atât

EB-1430Wi, cât şi EB-1420Wi, au două intrări HDMI, difuzoare integrate de 16 W şi două creioane interactive.

Modelul EB-1430Wi beneficiază, în plus, de interactivitate tactilă. Aceasta se realizează instantaneu prin intermediul unor gesturi naturale şi este perfectă pentru evidenţierea rapidă a unei idei. Fiind precisă, simplu de configurat şi uşor de utilizat, tehnologia tactilă completează utilizarea creioanelor interactive. Aceasta funcţionează prin intermediul unei cortine laser aplicate peste imaginea proiectată, care detectează întreruperile realizate de unul sau mai multe degete.

Modelele EB-1430Wi şi EB-1420Wi sunt disponibile din această lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!