EvenimenteStiriTablete

Viva i10G, tableta Allview cu procesor Intel Atom Quad Core si conexiune 3G

Viva I10G

Allview cel mai important brand autohton de smartphone-uri si tablete din Romania, a anuntat astazi lansarea tabletei PC Viva i10G. Tableta se distinge prin display-ul de inalta rezolutie de 9.7 inci in diagonala, conectivitatea 3G integrata si procesorul Intel Atom Z3735D Quad Core cu frecventa de 1,83 GHz, fiind companionul perfect atat pentru mediul business, cat si pentru cel familial.

Prin lansarea tabletei Viva i10G, gama noastră de produse devine și mai performantă. Integrarea procesorului Intel® Atomîn device-urile mobile Allview nu mai este o noutate, acest pas fiind făcut acum aproape un an de zile. Astăzi însă, trecem la un nou nivel și prezentăm o tableta PC care integrează un procesor Intel® AtomQuad Core, din dorința companiei de a oferi acces la produse performante oricărui consumator de tehnologie mobilă.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Viva i10G beneficiaza de o rezolutie foarte mare, 2048 x 1536 pixeli, un chipset Intel pe 64-biti, 2GB memorie RAM, si 16GB memorie interna pe tableta, extensibila pana la 64GB printr-un slot microSD.

Allview Viva i10G (2)

Acest model mai este echipat cu o camera foto de 5MP, 2MP frontal, GPS, Bluetooth si aplicatia de navigare Sygic (oferita 30 de zile gratuit).

Tableta PC Viva i10G este disponibila de astazi pe baza de precomanda la preţul de 999 lei. Pentru mai multe detalii, accesati pagina de prezentare a produsului de pe website-ul producatorului.

De curand producatorul Allview a mai lansat alte doua tablete cu Android din gama Viva H7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!