Camere FotoStiri

Sony A5000 cea mai mica si mai usoara camera mirrorless si noua serie de compacte Cybershot

Sony A5000

Tot in cadrul expozitiei Consumer Electronics Show de la Las Vegas, Sony a prezentat noua serie de camere foto compacte cu un design stilat DSC-W810 si DSC-W830, dar si cea mai mica si mai usoara camera mirrorless cu conectivitate WiFi – Sony A5000.

Cea mai mica si usoara camera digitala Wi-Fi cu lentile interschimbabile (mirrorless) din lume nu tine cont de greutatea sa cand vine vorba de fotografii frumoase si control creativ. Dotata cu un senzor Exmor APS HD CMOS de 20.1 megapixeli efectivi si procesor BIONZ X, noua camera Sony A5000 surprinde imagini rafinate care contrazic dimensiunile reduse.

Cu o greutate de doar 210 grame (doar corpul), camera are un design compact, prevazut cu blit incorporat pentru fotografii de calitate chiar si atunci cand lumina este slaba. Grip-ul aparatului foto este construit pentru o manipulare sigura cu orice obiectiv cu montura E.

Calitatea imaginii este asigurata de un senzor de imagine Exmor APS HD CMOS de 20.1 megapixeli efectivi care surprinde cele mai fine detalii. Imaginile sunt imbunatatite si mai mult cu ajutorul noului procesor BIONZ X, acelasi disponibil si pe camerele foto mirrorless full-frame α7 si α7R. In plus, sensibilitatea este acum reglabila manual pana la ISO 16000 pentru imagini impresionante realizate in lumina scazuta.

Accesoriile pentru A5000 includ o geanta LCS-EBB, cureaua de umar STP-XSR1 si geanta LCS-BBN Soft. Geanta LCS-BBN incape perfect in interiorul unui rucsac sau a unui geamantan. De asemenea, kitul de accesorii ACC-TRW include incarcatorul de baterie BC-TRW si setul de baterii reincarcabile NP-FW50. Potrivit pentru A5000, teleobiectivul SEL55210 cu luminozitateF4.5-6.3 este disponibil si pe culoarea negru.

Camera digitala cu lentile interschimbabile Sony A5000 va fi disponibila in Europa din martie 2014.

Sony_W830

Sony_W810_1

Carcateristici Cybershot DSC-W810 si DSC-W830

  • Senzor de 20.1MP pentru imagini detaliate
  • Obiectiv ZEISS cu zoom optic 8x (W830) și obiectiv superangular de 26 mm cu zoom optic 6x (W810)
  • Beauty Effect retușează culoarea pielii și aspectul pielii, înlătură efectul de strălucire, albește dinții și mărește ochii
  • Noul mod Party ajustează automat sensibilitatea ISO, expunerea și saturația, pentru a oferi imagini clare în cele mai dificile condiții de iluminare (W810)
  • Design îmbunătățit pentru un aspect premium, într-o gamă variată de culori
  • Utilizare facilă datorită interfeței intuitive și butoanelor de comandă plasate pe spatele camerei

Noile camere Sony DSC-W810 si DSC-W830 vor fi disponibile in Europa incepand cu luna februarie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!