StiriTechTV

Sony anunta noua serie de Blu-ray Disc Playere cu screen mirroring [CES2015]

Blu-ray Disc Playere

Nu cu mult timp in urma, Sony renunta la gama VAIO insa, se pare, ca vede potential in linia sa de Blu-ray Disc Playere, pentru ca saptamana aceasta, in cadrul CES2015, au lansat o noua gama cu un design nou, interfata mai intuitiva, streaming de continut prin conexiune WiFi mai buna.

Noua gama de Blu-ray Disc Playere de la Sony ce contine trei modele: BDP-S1500 Smart Blu-ray Disc Player, BDP-S4500 Smart 3D Blu-ray Disc Player si BDP-S5500 Smart 3D Blu-ray Disc Player cu Wi-Fi avansat, permite de asemenea redarea continutului de pe telefon pe un TV prin functia screen mirroring, oarecum similar cu ceea ce un Chromecast.

Design-ul industrial al acestor playere a fost realizat in asa fel, incat sa economiseasca spatiu, dar in acelasi timp sa se integreze perfect in camera, alaturi de televizor. Cu noile playere Sony utilizatorul are acces la continut online: YouTube, Euro News, BBC iPlayer, Berlin Philharmonic. Calitatea redării conținutului video online a fost îmbunătățită prin utilizarea celei mai noi tehnologii Multi Input Multi Output (MIMO), care asigură o conexiune fluidă și stabilă, fără interferențe, oriunde în casă.

În modul Super Quick Start, pornirea noilor Blu-ray Disc Playere Sony durează mai puțin de o secundă, pentru că încărcarea conținutului de pe disc sau a conținutului online este mai rapidă. Noua interfață afișează în cel mai intuitiv mod aplicații și serviciile de conținut și o poți personaliza pentru a afișa așa cum vrei conținutul preferat.

BDP-S1500_1

Totodată, dispozitivele pot simula imagini 3D convertite din orice tip de conținut 2D: tot ce trebuie să faci este să folosești ochelarii 3D din pachetul televizorului pentru a te bucura o experiență imersivă, iar cu ajutorul aplicatiei Sony TV SideView (disponibilă pentru Android sau iOS) poți controla direct din smartphone noul Blu-ray Disc Player .

Noile Blu-ray Disc Playere Sony vor fi disponibile în magazinele din Europa începând cu luna februarie a acestui an. Pretul nu a fost deocamdata dezvaluit.

2 Comments

  1. Si sa ne bucuram ca nu mai trebuie sa stergem praful de 6 ori pe zi de pe suportul de sustinere al televizorului! :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!