SmartphonesStiri

Sony Mobile vede potential in sistemul de operare Windows Phone 8

 telefoane sony windows phone

Sony Mobile a lansat de curand la Berlin (IFA 2012), trei smartphone-uri noi cu Android, ce fac parte din bine-cunoscuta gama Xperia si anume: Xperia T (high end), Xperia V (device cu suport 4G LTE) si Xperia J (pentru orice buzunar).

Conform unei declaratii date de directorul general al Sony Mobile’s UK & Ireland, domnul Pierre Perron, pentru site-ul MobileToday (UK),  acesta ar fi sugerat faptul ca, compania se gandeste serios, daca sa lanseze sau nu in viitorul apropiat, smartphone-uri cu sistemul de operare Windows Phone.

Sony’s strategy is one of openness. Microsoft is a Sony partner with the likes of our VAIO laptops and it’s integrated onto our tablets. As far as Xperia smartphones go, Android remains the preferred partner, although Sony is not a single partner company. We are currently investigating with the likes of Microsoft the possibility of diversifying our product strategy.

Avand in vedere ca, Sony este in directa competitie cu Samsung si HTC, pe segmentul de piata al terminalelor cu Android, iar cei doi producatori au deja in portofoliu si terminale cu Windows Phone, producatorul japonez si-ar dori macar sa testeze aceasta piata poate si datorita valului  foarte mare de entuziasm creat in jurul noului sistem de operare pentru mobile al celor de la Microsoft. Sa nu uitam ca Sony are deja un parteneriat cu compania Microsoft (laptopurile VAIO).

Este posibil, ca pana la finalul primului semestru din anul 2013, sa vedem si primele modele de smartphone Sony ruland Windows Phone 8.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!