EvenimenteStiriTech

Sony ne tachineaza cu noua serie Xperia Z3 intr-un trailer pentru IFA 2014

Xperia

Pasionatii de tehnologie care urmaresc zilnic stirile din industria IT, in special cele publicate de Gadget Talk Romania, stiu ca Sony ar putea lansa la IFA 2014, in Germania o intreaga linie de produse sub brand-ul Xperia Z3.

Producatorul nipon a lansat chiar si un videoclip pe YouTube sub sloganul „The time to Demand Great is coming #XperiaDetails,” care in mod explicit promoveaza cifra 3, dar si caracteristicile noilor sale produse. Dupa cum se poate observa din trailerul de mai jos, cifra trei apare foarte des, aproape in fiecare cadru. Apoi, avem o serie de secvente care sugereaza pe rand fotografie (camera foto), viteza (procesor puternic), dimensiune (grosimea produselor), anduranta (autonomia bateriei), culoare si materiale (carcasa),  piscina (rezistenta la apa), iar in finalul clipului, chiar inainte de afisarea datei cand va avea loc lansarea propriu-zisa, apar pentru o fractiune de secunda cele trei gadgeturi (captura ecran sus): Xperia Z3, Xperia Z3 Compact si Xperia Z3 Tablet Compact.

Pe data de 3 septembrie, la Berlin, Sony va sustine o conferinta de presa, unde toate cele trei gadgeturi vor fi introduse publicului larg.

https://www.youtube.com/watch?v=kajjMuZx8nY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!