AndroidAPLICATIISmartphonesSOFTWAREStiri

Sony Networks, aplicatia cu continut video premium disponibila pentru telefonul Xperia XZ3

sony networks

Sony Pictures Television Europa Centrală (compania care deține posturile AXN în România) și Sony Mobile a lansat la finalul acestei săptămâni aplicația Sony Networks.

Utilizatorii de telefoane Sony Xperia XZ3 care vor descărca versiunea premium a aplicației din magazinul Google Play beneficiază de acces nelimitat timp de trei luni de zile la conținut (insumand mai mult de 340 de ore) in interiorul aplicatiei Sony Networks.

Creată special pentru debutul flagship-ului Xperia XZ3 in Europa, aplicatia Sony Networks este o soluție unică de divertisment, aducand cu ea o oferta de acces nelimitat pe o perioada de trei luni de zile la o selecție premium de titluri din rețeaua Sony, care include serialele „Absența”, „Carter”, „Pe viață” (Life), „Negociatorii” (Ransom), „Tonuri de albastru” (Shades of blue) sau „Norocul lui Stan Lee” (Stan Lee’s Lucky Man).

Pe lângă oferta de conținut premium, aplicația mai include și o secțiune gratuită, ce cuprinde conținut video exclusiv, conținut editorial, grilele de programe AXN și multe altele. De asemenea, exista si o varianta globala a aplicației, care oferă acces liber la conținut selectat. Aceasta poate fi descărcată pe toate dispozitivele mobile cu Android.

Sony Pictures Television Europa Centrală, o divizie Sony Pictures Television Inc., care este parte a Sony Pictures Entertainment, administrează canale de divertisment ce ating aproape două miliarde de abonați la nivel mondial. Cu operațiuni în Culver City, Amsterdam, Budapesta, Londra, Madrid, Miami, Milano, Moscova, Mumbai, Munchen, Singapore și Tokyo, canalele liniare și digitale Sony oferă filme, seriale și programe TV produse de Sony Pictures, dar și de la alți distribuitori, precum și conținut original produs atât la nivel global, cât și local.

2 Comments

  1. O aplicație destul de utile și foarte Interesanta
    Îmi place la Nebunie ca poți vedea pe ea o mulțime de filme și seriale
    Foarte misto mi se pare

  2. Este o aplicatie interesanta, ma bucur ca se poate descarca gratuit din Google Play cu 3 luni de acces nelimitat. Aplicatia are careva avantaje care suna tare bine: ecranul OLED de 6 inch, cu suport HDR si rezolutie QHR, dar si luminozitate ridicata si tehnologie BRAVIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!