Stadia Premier Edition, e pachetul dedicat gamerilor europeni. Afla ce include!

0

Stadia Premier Edition

Contul oficial al celor de la Google dedicat noului proiect de gaming in cloud, Stadia, a anuntat ca majoritatea pachetelor Founders Edition au fost deja vandute catre europenii intrigati de noul serviciul de gaming pe care Google il va lansa incepand cu jumatatea lunii noiembrie.

Pachetul Stadia Founders Edition includea un controller in varianta pe negru cu accente de albastru si 3 luni de abonament gratuit alaturi de un prieten.

Cum acest pachet nu mai este valabil, Google Stadia tocmai a anuntat ca introduce un nou pachet Stadia Premier Edition, care va include un controller Clearly White (alb), tot 3 luni de abonament gratuit insa fara acel prieten ce putea fi adaugat, fara insigna de fondator sau posibilitatea de a ne alege usernameul.

Stadia

Totusi, noul pachet Stadia Premier Edition include si un dongle Chromecast Ultra care ne va permite sa ne jucam pe televizor, precum si colectia completa a jocului Destiny 2.

Din Romania nu se poate comanda, insa romanii cu rezidenta in Marea Britanie, Germania, Franta sau Spania (probabil si alte cateva tari din interiorul UE) pot precomanda serviciul si/sau acest nou pachet in editie limitata.

Pretul noului Stadia Premier Edition este de 129 de euro, si include dupa cum spuneam:

  • 3 luni abonament
  • un controller Stadia pe alb
  • un Chromecast Ultra
  • colectia completa Destiny 2

Asteptam cu interes ca in urmatoarele 3 – 6 luni Google sa anunte introducerea tarii noastre pe lista sa, astfel ca romanii sa aiba acces direct de pe IP de Romania la noul serviciu de game playing din cloud.

Articolul precedentVodafone anunta noi oferte si beneficii de toamna, dupa achizitia UPC
Articolul următorPretul laptopurilor VivoBook S15 S532 si VivoBook 15 X512, in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.