StiriTelecom

Vodafone anunta noi oferte si beneficii de toamna, dupa achizitia UPC

vodafone bonus internet si convorbiri nelimitate

Vodafone Romania anunta o serie noua de oferte care include si UPC (companie achizitionata de o luna de zile), oferte adresate atat clientilor persoana fizica, cat si celor juridice, dar in principal ofertele sunt create pentru clientii noi, anunta operatorul telecom prin vocea CEO-ului sau.

Acesta este un moment important pentru toți clienții noștri și nu numai, deoarece devenim un jucător semnificativ în zona de servicii mobile, fixe și de televiziune. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de entertainment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România.

Ofertele vizeaza asadar utilizatorii de servicii Vodafone si UPC, oferindu-le acestora bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate si mii de ore de difuzare filme si seriale in aplicatia de mobil Vodafone TV, precum si acces la cele mai interesante competitii sportive.

De asemenea compania anunta extra beneficii in valoare de 100 euro pentru clientii persoana fizica care aleg reteaua si serviciile Vodafone si UPC.

  • Spre exemplu un actual client Vodafone primeste bonus o luna gratuit de internet national nelimitat (include trafic net 4G nelimitat pe teritoriul Romaniei), dar si acces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV, ce poate fi descarcata din App Store si Google Play store.
  • Un client UPC primeste 100GB net mobil si router inclus, 100 euro reducere pentru orice model de smartphone disponibil daca e achizitionat la abonament si o luna abonament TV gratuit cu cele mai importante competitii sportive (acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD si LOOK Sport HD, in perioada 17 septembrie – 16 octombrie 2019.
  • In timp ce clientii care sunt abonati si la Vodafone si la UPC primesc cumulat ambele oferte mentionate mai sus.

oferta clienti noi busness vodafone2019

De asemenea clientii business vor avea acces la un pachet complet de servicii pentru sustinerea digitalizarii afacerii lor: net WiFi, canale TV, precum si multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity.

Totodata clientii business pot opta pentru solutii complete de securitate cibernetica si de hostare in cloud.

Iata ce contine oferta dedicata clientilor business noi sositi in reteaua Vodafone si UPC (vezi foto mai sus).

Mai multe informatii veti putea gasi pe siteul operatorului telecom Vodafone Romania.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!