ImprimanteStiriTech

Epson anunta imprimanta SureColor SC-F7100 cu transfer prin sublimare, pentru textile roll-to-roll

SureColor SC-F7100

Destinata firmelor cu volum de producţie mediu şi mic, noua imprimanta de la Epson, SureColor SC-F7100 beneficiaza de un transfer prin sublimare, pentru textile roll-to-roll.

Dezvoltată şi fabricată în întregime de Epson, SureColor SC-F7100 este echipată cu sistem de alimentare automată cu o rolă, cu un sistem îmbunătăţit de tensionare, cu un nou dispozitiv de uscare după imprimare şi cu un sistem opţional de uscare a materialului imprimat pentru a asigura o fiabilitate şi o eficienţă sporite la producerea textilelor roll-to-roll.

„SureColor SC-F7100 nu numai că asigură performanţe superioare, costuri reduse, fiabilitate şi flexibilitate, dar creează şi oportunităţi noi de a obţine venituri pentru utilizatori”, a declarat Akiyo Oba, manager de produs la Epson Europe. „Am făcut îmbunătăţiri care le permit clienților să răspundă mai rapid la nevoile pieţei şi să maximizeze potenţialul de afaceri în zona volumelor mici și medii de producţie.”

Modelul SureColor SC-F7100 este ideal pentru producătorii de semnalistică, care doresc să profite de cererea în creştere pentru producţia de textile în volume medii şi mici. SureColor SC-F7100 uşurează şi eficientizează imprimarea de echipamente sportive, îmbrăcăminte, accesorii sau chiar şi gadget-uri, pentru a ţine pasul cu tendinţele din lumea modei sau producţia de materiale promoţionale pentru evenimente.

Rola cu preluare automată îmbunătăţită, combinată cu sistemul superior de tensionare, reduce timpii de întreţinere, ceea ce permite funcţionarea SureColor SC-F7100 fără monitorizare permanentă. Dispozitivul de uscare după trecerea pe platan şi sistemul opţional de uscare a materialelor imprimate economisesc timp, făcând mai uşoară manipularea printurilor. Tehnologia Micro Piezo TFP dezvoltată de Epson asigură costuri de exploatare reduse şi

minimizarea timpilor pierduţi, crescând astfel nivelul de productivitate.

Cerneala ecologică pe bază de apă Epson UltraChrome DS este garanţia calităţii, materialele imprimate redând şi cele mai rafinate detalii, în culori vii şi gradaţii fine. Această cerneală reproduce culori naturale, contururi clare şi nuanţe fine, cu o rezistenţă excelentă la lumină/spălare, precum şi la abraziune/transpiraţie. Imprimanta CMYK SureColor SC-F7100 este compatibilă cu majoritatea tipurilor de hârtie destinate transferului prin sublimare şi cu o gamă largă de suporturi pretratate cu polyester. Printre acestea se numără materialele textile, îmbrăcăminte, dar şi suporturile rigide, precum plăcile din fibră, metalul şi plasticul.

Viteza de imprimare de până la 58 m2/oră, în mod draft,sau de 30 m2/oră în modul de producţie cu două treceri, combinat cu sistemul cu recipiente de cerneală de 1,5 litri şi cu recipienetele de depozitare a cernelii de un litru (1,08 kg) asigură un nivel de productivitate sporit.

În pachet este inclusă şi aplicaţia Epson Professional Sublimation Edition RIP, dezvoltată special de ErgoSoft, care accelerează şi simplifică producţia de materiale publicitare. Încărcarea materialelor poate fi realizată de un singur operator, rezultatul fiind simplificarea controlului şi a manipulării mediilor de tipărire. Afişajul LCD este intuitiv şi oferă informaţii detaliate, făcând imprimanta uşor de utilizat.

Caracteristici cheie:

Proiectate de Epson pentru performanţă, calitate şi fiabilitate, cu scopul de a reduce costul total de exploatare (TCO)

Cap de imprimare Epson Micro Piezo TFP, pentru un volum mare de producţie şi o durată extinsă de viaţă

Calitate crescută a imaginii, cu o rezoluţie de până la 720×1440 dpi

Imprimă pe o gamă largă de tipuri de hârtie destinate transferului prin sublimare, cu lăţimi de până la 64 inci (1.625 mm)

Calitate de producţie superioară datorită tehnologiei pentru picături de cerneală de dimensiuni variabile

Rolă de 40 kg foarte fiabilă, cu preluare automată şi o precizie la reînfăşurare de +/- 2,5 mm

Uscare rapidă, datorită dispozitivului de uscare după trecerea pe placă care furnizează 30°-55°C

Încărcare cu manete de ridicare a mediilor de tipărire prin intermediul unui singur operator; control automat al tensionării mediilor de tipărire

Viteză de imprimare de până la 58 m2/oră în mod draft, sau de 30 m2/oră în modul de producţie cu două treceri.

Un sistem de cerneală integrat şi simplu de reîncărcat cu tancuri de 1,5 litri şi cu recipiente de depozitare a cernelii de un litru (1,08kg)

Cerneala pe bază de apă Epson UltraChrome DS produce culori vii, contururi clare şi gradaţii fine, cu o rezistenţă excelentă la lumină/spălare, precum şi la abraziune/transpiraţie

Controlaţi tonalităţile de negru prin adăugarea altor culori pentru a crea nuanţe de negru calde sau reci

Livrat cu aplicaţia ErgoSoft RIP

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!