StiriTelecom

Tabletele Vonino la preturi speciale in oferta Orange Best Deal

orange-best-deal

Oferta Orange Best Deal. Tabletele Vonino la preturi speciale

Vonino este marca noilor tablete intrate in portofoliul Orange Romania. Aceste dispozitive dotate cu sitemul de operare Android si conectivitate 3G+ vin in oferta Orange Best Deal.

Cei interesati pot achizitiona o tableta Vonino la pretul de 0 euro printr-un abonament incheiat pe 2 ani, sau reinnoit pe 2 ani. Asadar, pachetul Colibri Explore Vonino Onyx Z va avea pretul de 0 euro, impreuna cu abonamentul Colibri Explore 20 Vonino Sirius QS si pachetul Colibri Explore 25 Vonino Spirit QS.

„Best Deal este unul dintre cele mai longevive și de succes concepte de la Orange, care însă a fost asociat până acum doar telefoanelor. Ca urmare a interesului crescut manifestat de clienții noștri pentru tablete, am lansat prima ofertă Best Deal dedicată tabletelor. Astfel, va fi mai ușor pentru utilizatorii serviciilor noastre să se bucure de beneficiile internetului mobil, oriunde și oricând.”, a declarat Cristina Pateşan, Product Division Manager la Orange România.

Vonino Onyx Z vine in oferta Orange Best Deal si cu un pachet de 4 accesorii, ce pot fi achizitionate cu o reducere de 40%.

Clientii pot beneficia si de asigurare pentru tabletele Vonino din oferta Orange Best Deal, asigurare incheiata in momentul cumpararii sau in cel tarziu 30 de zile de la data cumpararii. Pretul asigurarilor difera in functie de pachetul de asigurare, avand un pret de start de la 2 euro/luna. Mai multe detalii gasiti pe www.orange.ro

Pe langa oferta Orange Best Deal, clientii pot primi si 50 de minute internationale daca efectueaza transferuri de bani prin Moneygram in magazinele Orange.

Fiecare client ce efectueaza astfel de transferuri in magazinele Orange shop, Orange store sau intr-un magazin partener Orange, va primi automat cele 50 de minute internationale valabile 30 de zile de la data alocarii. Un reprezentat Orange va solicita numarul de telefon pentru alocarea bonusului, clientul fiind notificat printr-un SMS atunci cand minutele devin active. Mai multe informatii despre acest bonus gasiti pe www.orange.ro/services/transfer-de-bani/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!