AccesoriiEvenimenteGamingStiri

Tastatura G410 si castile G933 si G633 prezentate in premiera in Romania, cu ocazia Dreamhack Cluj

tastatura G410 si castile G933 si G633

Printre companiile prezente weekend-ul acesta la Cluj-Napoca, unde a avut loc evenimentul Dreamhack, s-a numarat si Logitech care au lansat tastatura G410 si castile G933 si G633, alaturi de alte surprize prezentate la stand din pozitia de partener ar evenimentului.

Logitech a fost una dintre companiile care au pregatit o multime de surprize pentru gamerii prezenti la Dreamhack Cluj-Napoca 2015.

Printre acestea s-au numarat campionatele de CS:GO, LoL, Dota 2 (1 vs 1 sau 5 vs 5) cu premii in echipamente de gaming organizate pentru public, un concurs cosplay, sesiuni de autografe + giveaway de la echipele profesioniste de  CS:GO Cloud9 si TeamSoloMid. Cea mai mare surpriza din cadrul evenimentului, a fost lansarea in premiera nationala a tastaturii de gaming G410 Atlas Spectrum si a castilor G633 si G933, despre care va voi vorbi in continuare.

Tastatura G410 Atlas Spectrum este urmasa tastaturii G910, o tastatura extrem de indragita de gameri si controversata printre cei care o folosesc doar pentru redactarea de teste. Spun controversata deoarece in primele zile de folosinta dureaza foarte mult pana redactezi un text, dar dupa aproximativ o saptamana de folosire nu mai vrei alta tastatura. G410 vine echipata cu switch-uri mecanice Romer-g si este mult mai mica decat G910 deoarece nu are acel Num-Pad.

img_1887

Castile G633 si G933 integreaza tehnologia Dolby si DTS X oferind o calitate exceptionala a sunetului, care permite unui gamer sa auda inamicul cand se apropie de el. Cele 2 modele pot fi conectat la PC-uri, telefoane mobile, cat si la console de jocuri.

Tastatura G410 Artemis Spectrum va costa 599 RON, iar castile G633 si G933 vor costa 699 RON, respectiv 899 RON. 

Un comentariu

  1. tastaturi dedicate în special gammerilor , dar poate să le folosească și o persoană care nu trebuie să fie folosită numai la gaming

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!