Telefoanele cu ecran flexibil, ar putea reveni curand. Apple printre producatori!

3

Telefoanele cu ecran flexibil

Telefoanele mobile au evoluat foarte mult, de la Nokia 3310 cu al sau ecran care nu masura mai mult de 2 inci si pana la cele de astazi, pe care abia le mai poti tine in mana datorita ecranelor uriase, ce pot ajunge si la 6 inci. Insa de cativa ani trendul pare sa fi stagnat, producatorii nemaivenind cu tehnologii inovative pe noile telefoane, acestia multumindu-se doar sa imbunatateasca predecesoarele cu o camera mai buna, un procesor ceva mai rapid sau o baterie care sa ofere un plus de autonomie de utilizare posesorului.

Dar, daca e sa ne luam dupa stirile din ultima vreme, urmatorul nivel in inovatie il vor reprezenta panourile flexibile, cu toate ca in trecut producatori precum Samsung sau LG, au incercat sa se lanseze pe piata telefoane curbate, flexibile, dar fara prea mare succes.

Interesant, sau nu, tot LG incearca sa “reporneasca” aceasta piata, daca putem spune asa, avand deja primii parteneri pentru noua generatie de panouri flexibile, chiar unii de seama: Apple, Google si Microsoft, care intentioneaza pornirea productiei din 2018, prin subsidiara sa producatoare de panouri OLED, LG Display. Despre Apple s-a tot zvonit ca ar putea lansa un iPhone al carui ecran curbat sa fie infasurat de jur imprejurul corpului telefonului, insa, deocamdata acel model a ramas doar un zvon neconfirmat pana in prezent.

Daca aceasta colaborare va da rezultate pozitive, putem vorbi despre o evolutie a actualelor telefoane mobile.

Voi ce credeti? Telefoanele cu ecrane flexibile / corp flexibil, ar putea reprezenta viitorul?

https://www.youtube.com/watch?v=AxbHpXE4VM0

Articolul precedentVodafone are cel mai rapid internet 4G din Romania, conform Ookla
Articolul următorDespachetare Evolio M6 si prezentarea generala (video)

3 COMENTARII

  1. Telefoanele flexibile cred ca vor fi viitorul. Interesant prototipul celor de la Samsung cu 3 ecrane, dintr-un telefon faci o tableta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.