AndroidSmartphonesSOFTWAREStiriTableteWindows Phone

Telefoanele Lumia vor primi actualizare Windows 10 pana la finele anului, cele cu Android mai repede, anunta SFR

sfr-roadmap-lollipop

Operatorul telecom francez, SFR, a anuntat pe site-ul sau ca o serie importanta de telefoane vor primi actualizari de software in a doua jumatate a lui 2015. Aici, sunt incluse, atat telefoane cu Android produse de Samsung si Sony, cat si telefoane care ruleaza Windows Phone din seria Lumia.

O sa va intrebati de ce ne-ar interesa o astfel de stire. Ei bine, pentru ca aceste actualizari reprezinta un reper aproximativ al perioadei in care acestea sunt asteptate in Europa, inclusiv in Romania (unii utilizatori din tara mai norocosi, au inceput deja sa primeasca actualizari la Android 5.1.1).

Conform programului publicat de operatorul francez SFR, telefoanele Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge vor primi actualizare la Android 5.1 Lollipop in luna august, la fel si telefoanele Sony: Xperia Z3, Xperia Z3 compact, Xperia Z2, Xperia Z1, Xperia Z1 compact, Xperia Z Ultra si Xperia M2. In timp ce modelele Xperia Z si tableta Xperia Tablet Z sunt programate pentru luna septembrie, iar Galaxy S5 si Xperia M2 asteapta sa fie programate, data nefiind deocamdata confirmata.

De asemenea, SFR confirma ca telefoanele Lumia vor primi actualizare la Windows 10 pana la finele lui 2015. Din lista de telefoane Lumia fac parte modelele: Lumia 435, Lumia 520, Lumia 530, Lumia 535, Lumia 625Lumia 635,  Lumia 830, Lumia 920Lumia 925Lumia 930Lumia 1020Lumia 1520.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!