Stiri

Telekom lanseaza oferta 5-5-5 euro, cu acces gratuit 6 luni la Netflix

Telekom lanseaza oferta 5-5-5 euro

Telekom lanseaza oferta 5-5-5 euro pentru fiecare serviciu, care spre deosebire de oferta Orange Love de sarbatori, aceasta include un bonus de 6 luni acces cadou la Netflix si un singur plan tarifar simplificat pentru serviciile de internet la punct fix.

Practic, noua oferta propune clientilor un abonament, fara perioada minima contractuala, care include bonus internet 4G nelimitat incepand de la 5 euro pe luna si filme pe saturate prin Netflix timp de sase luni de zile.

“Astazi venim cu Oferta ca in Filme si oferim 6 luni Netflix cadou pentru a raspunde asteptarilor clientilor pentru continut diversificat. In plus, le oferim telefoane de ultima generatie si, in continuare, Internet 4G Nelimitat la viteze maxime”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

De asemenea, clientii companiei vor avea posibilitatea de a achizitiona in rate fixe, fara dobanda si avans zero, telefoane Samsung, ce vor veni cu 6 luni acces gratuit la serviciul de streaming Netflix. Oferta e valabila atat pentru clientii noi de servicii integrate (fix-mobil), cat si pentru clientii care au deja servicii fixe dar contracteaza un abonament de servicii mobile.

Telekom Romania ofera de asemenea servicii de televizune si internet fix la 5 euro / luna, la care sa adauga si de aceasta data acel bonus de 6 luni acces la Netflix gratuit. Si asta nu e tot, clientul se va putea bucura de viteze maxime de pana la 1 Gbps la adresa clientului.

 

Legenda fotografie (de la stanga la dreapta):

  • Ruxandra Voda, Director Comunicare, Telekom Romania
  • Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania
  • Andreas Elsner, Chief Commercial Officer – Segment Rezidential, Telekom Romania
  • Roxana Baias, Director Marketing – Segment Rezidential, Telekom Romania

2 Comments

  1. Usor, usor clientul are tot mai multe optiuni atunci cand un operator nu satisface necesitatile acestuia, astfel ca poate migra dintr-o retea intr-alta mai simplu

  2. Sa fiu sincera nu ma atrage deloc oferta Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!