SmartphonesStiri

Galaxy S9 Polaris Blue, disponibil din Decembrie. Adauga factorul wow!

Galaxy S9 Polaris Blue

Telefoanele Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, sunt disponibile inca din primavara in cinci variante de culori: Midnight Black (negru), Purple Purple (violet), Coral Blue (albastru), Titanium Gray (gri) si Sunrise Gold (auriu), insa incepand cu prima parte a lunii decembrie, compania sud-coreeana va introduce o noua versiune special pentru sarbatorile de iarna (Craciun).

Un model a carui culoare va improspata flagship-ul Samsung din 2018, oferindu-le fanilor brandului Galaxy S un model pe albastru gradient cu diferite nuante de albastru.

galaxy s9 polaris blue

Galaxy S9 Polaris Blue este denumirea oficiala sub care noua versiune a smartphone-ului va fi comrecializat, si trebuie sa spunem ca este modelul cel mai cool din gama, datorita vopselei si modului cum ea a fost aplicata pe sticla Gorilla Glass 5.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, noul Galaxy S9 Polaris Blue nu va aduce nimic nou. Clientii se vor bucura de acelasi procesor Exynos 9810 (in Europa) / Snapdragon 845 (SUA), 4GB memorie RAM, pana la 256GB spatiu intern, o camera (duala pe S9 Plus) principala cu apertura variabila si o baterie care sa iti ajunga o zi de utilizare.

Nici pretul nu se va schimba, conform paginii oficiale a celor de la Samsung Germania, Galaxy S9 Polaris Blue va costa 850 Euro in varianta cea mai ieftina cu 64GB spatiu intern, respectiv 950 Euro in varianta S9 Plus 64GB.

E cea mai frumoasa versiune a lui Galaxy S9 si S9 Plus, sau preferati alta culoare?

sursa foto 1 | 2

Un comentariu

  1. Da, cred ca este cea mai frumoasa versiune a lui Galaxy S9 si S9 Plus. Sigur va atrage multe priviri cu acele reflexii de albastru, ma bucur ca nu se modifica pretul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!