AndroidAPLICATIIStiri

Telekom Romania lanseaza aplicatia MyAccount (plata facturi, infocost)

MyAccount

Telekom Romania Mobile Communications lansează aplicația mobilă MyAccount, ce aduce clienților acces constant la informațiile contului lor și posibilitatea de a verifica statusul serviciilor și extraopțiunilor activate direct de pe telefonul lor mobil.

Astfel, cu noua aplicație mobilă MyAccount, clienții serviciilor mobile au acces ușor la informații despre facturile lor, posibilitatea de a le plăti online și de a primi notificări în momentul în care noua factură este emisă. Aplicația are disponibilă funcția InfoCost și aduce informații despre abonamentul curent pentru abonați, precum și despre serviciile și extraopțiunile active pentru utilizatorii de cartelă preplătită. Utilizatorii MyAccount pot găsi ușor cel mai apropiat magazin Telekom și indicații despre cum pot ajunge la el.

Mai mult, utilizatorii prepaid își pot reîncărca contul ușor și rapid cu noua aplicație ce permite plata prin card și reîncărcarea prin voucher. De asemenea, clienții Telekom Romania Mobile Communications vor avea mereu disponibile informații despre localizarea magazinelor Telekom sau ale partenerilor și despre ofertele și campaniile promoționale curente.

“Clienții vin cu din ce în ce mai multe cereri de pe dispozitivele mobile, 24% din traficul de pe site-ul telekom.ro fiind înregistrat de pe mobil. Obiectivul nostru este îmbunătățirea experienței de utilizare a clientului și, de aceea, lucrăm continuu la dezvoltarea serviciilor noastre. Astfel, lansăm aplicația mobilă MyAccount, ce este o soluție eficientă și ușoară de a-și gestiona contul, de a face plăți sau de a fi la curent cu noutățile prin intermediul notificările primite”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff şi Director Dezvoltarea Afacerii pentru grupul Telekom Romania.

Aplicația mobilă MyAccount este disponibilă pentru abonații și clienții de cartelă preplătită ai Telekom Romania Mobile Communications și se poate descărca din App Store și Play Store. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!