StiriTelecom

Telekom scumpeste tarifele de telefonie mobila si fixa (include TV si Internet)

Telekom scumpeste tarifele de telefonie

Intr-un comunicat trimis astazi pe adresa redactie Gadget Talk Romania, operatorul Telekom Romania, ne informeaza ca incepand cu data de 15 aprilie 2019 pretul tarifelor de telefonie fixa si telefonie mobila va creste. Aceasta decizie de scumpire va creste factura actualilor abonati cu aproximativ 2 lei.

Ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii, Telekom este nevoita sa majoreze tarifele serviciilor de comunicatii din portofoliul fix si mobil. Chiar si in aceste conditii, clientii nostri vor continua sa beneficieze de servicii de inalta calitate, la preturi competitive.” a anuntat Telekom Romania.

Pratic, pretul pentru fiecare serviciu fix (voce fixa, internet, TV) si pentru fiecare abonament mobil, pentru clientii rezidentiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fara TVA), adica aproximativ 2 lei, incepand cu 15 aprilie 2019.

Important e ca aceasta majorare nu se aplica extra optiunilor de televiziune, ratelor la telefoanele mobile sau chiriilor de echipamente fixe.

De asemenea, operatorul spune ca actualii abonati business vor fi instiintati printr-o notificare scrisa de noile schimbari aferente contractelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!