AccesoriiStiriTechWearable

Fitbit Versa Lite, debuteaza cu un pret mai accesibil

fitbit versa lite

Anul trecut in luna martie, Fitbit anunta Fitbit Versa, un gadget hibrid inteligent interesant, insa pretul sau e in continuare unul exagerat pentru ceea ce ofera produsul.

Fitbit Versa Lite

Probabil vazand ca Versa nu se comercializeaza atat de bine pe cat se astepta producatorul, Fitbit si-a regandit strategia pentru anul acesta, astfel a anuntat un model. Acesta poarta denumirea Fitbit Versa Lite, si are un pret cu 40 euro mai mic.

Noul gadget Fitbit Versa Lite vine cu o baterie ce ofera pana la 4 zile de utilizare, include un senzor pentru monitorizarea pulsului si un senzor SpO2, care ar trebui sa masoare nivelul oxigenului din sangele purtatorului, sa detecteze apneea de somn.

Varianta Lite a lui Fitbit Versa este rezistenta la apa, insa nu dispune de numaratoarea automata a tururilor de bazin inclusa in modelul din 2018. Noul model nu dispune nici de barometru si nici de stocare interna pentru a putea stoca melodii.

Fitbit comercializeaza noul model in variante pe violet cu argintiu, culoarea dudelor, albastru marin si pe alb cu accente de argintiu, la pretul de 160 euro.

Alaturi de Fitbit Versa Lite compania a mai anuntat ceasul pentru copii Fitbit Ace 2 si doua bratari de fitness pentru adulti: Fitbit Inspire si Inspire HR. Ceasul Ace 2 costa 70 euro, la fel si Inspire HR, iar bratara Fitbit Inspire costa 100 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!