SmartphonesStiriTech

Nokia rade de campania „Terminalul Galaxy S5” din aeroportul Heathrow (UK)

terminalul galaxy s5

Terminalul Galaxy S5.

Daca sunteti un fan infocat al brandului Samsung, probabil ca ati auzit de campania publicitara a producatorului sud coreean pentru smartphone-ul Galaxy S5, campanie realizata in parteneriat cu aeroportul Heathrow din Anglia, prin care Samsung a imbracat terminalul cu numarul 5 al aeroportului intr-unul Galaxy S5. Practic, toti pasagerii care trec prin acest terminal sunt intampinati de o serie de afise imense cu noul telefon.

Astazi, Nokia a lansat propria campanie publicitara care are ca scop luarea in deradere a campaniei „Terminalul Galaxy S5”.

Dupa cum puteti observa pe aceste imagini Nokia, sau mai bine spus Microsoft, a trimis in weekendul abia incheiat cativa „Lumia-nauti” la poarta terminalului T5 din aeroportul Heathrow pentru cateva fotografii si un slogan care spune ca, cosmonauti sai au esuat in scopul lor de a se lansa in galaxie prin terminalul Galaxy S5, mentionand in articolul publicat pe blogul oficial ca, telefoanele Lumia sunt intr-adevar dintr-o alta lume, in comparatie cu cele Galaxy.

Nu e prima data cand un mare producator ataca in mod direct campaniile publicitare ale concurentei.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!