StiriTablete

G Pad 7.0 surprins in primele fotografii in Europa

G Pad 7.0

G Pad 7.0

Marti, 27 Mai, LG va lansa in sfarsit in cadrul unui eveniment multiplu „bestia imbracata frumos – G3,” pe care foarte multa lume o asteapta inca de la inceputul acestui an. Insa pana la acest debut au aparut pe Internet in acest weekend imagini cu una din tableta G Pad 7.0, care va face parte din noua generatie de tablete G Pad.

Francezii de la FrAndroid au pus mana pe o colectie de fotografii care surprind tableta G Pad 7.0 atat pe negru, cat si pe alb. Conform zvonurilor G Pad 7.0 va fi una din noile tablete accesibile, pe care producatorul sud coreean le va propune in 2014. Spun una, deoarece vor fi trei modele in aceasta serie: G Pad 8.0 si G Pad 10.1.

g-pad-7-difuzoare

Tot pe sirul zvonurilor, se aude ca G Pad 7.0 va beneficia de un ecran IPS cu rezolutie 1280 x 800, de un procesor Snapdragon 400, 1GB de RAM, o camera foto de 3.2 sau 5MP si sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

LG ar putea dezvalui  in cadrul lansarii de saptamana viitoare, pe langa flagshipul LG G3, si aceasta noua serie de tablete G Pad.

via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!