AndroidAPLICATIIStiri

Top 7 aplicatii Android recomandate saptamanal de Gadget Talk

La Gadget Talk lunea devine ziua recomandarilor de aplicatii Android, deoarece in magazinul Google Play apar zilnic aplicatii noi sau macar se actualizeaza cele existente. In functie de succesul de care se va bucura aceste recomandari de aplicatii Android in randul cititorilor nostrii, vom stabili daca acest top va deveni unul permanent, saptamanal.

aplicatii Android

7. VLC

VLC este cel mai folosit serviciu de redare de continut audio/video, atat pe PC, cat si pe dispozitivele Android. Interfata este cea standard, asemanatoare cu cea de la aplicatia pentru PC. Aplicatia oficiala este in stadiul BETA de foaret mult timp. VLC este cea mai folosita aplicatie de acest gen, din pricina functionalitatii sale impecabile.

Descarcati VLC de aici.

6. Facebook Messenger

Odata cu update-ul la versiunea 3.0 designul aplicatiei a fost total schimbat, iar acum interfata aplicatiei se ridica la cele mai inalte standarde. Chiar daca se poate „chatui” si de pe aplicatia Facebook pentru Android, aplicatia dedicata (Messenger) este mai bine optimizata in ceea ce priveste conversatiile. Personal astept ca la aplicatia Facebook sa se procedeze la fel ca si in cazul Messenger-ului si designul aplicatiei sa ajunga la un nivel superior.

Descarcati Facebook Messenger de aici.

5. FunABC

FunABC este o aplicatie Android romaneasca destinata in mod special copiilor intre 2 si 5 ani. FunABC este o aplicatie atractiva pentru prichindei, prin care acestia pot sa invete alfabetul intr-un mod placut, relaxat si interesant.

Descarcati FunABC de aici.

 

4. RoboCop

RoboCop, joc lansat in urma cu 5 zile a reusit sa ajunga la rangul de 500.000 de descarcari. Jocul este bazat pe povestea celebrului caracter RoboCop. Grafica este destul de buna, dar ma astept la detalii mai fine accentuate.

Descarcati RoboCop de aici.

 

3. Internet Speed Meter

Folosesc ISM de cateva luni bune si sunt foarte multumit, chiar am cumparat si versiunea PRO. Nu aplicatia in sine m-a incantat, ci notificarea din bara de stare pentru ca pot sa vad in timpul unei descarcari, viteza internetului utilizat, iar la fiecare sfarsit de saptamana fac un bilant al internetului utilizat de device-ul meu Android.

Descarca ISM de aici.

 

2.  Deezer

Desi exista o „lupta” intre serviciile Zonga si Deezer, personal prefer Deezer pentru ca sunt mai bine „raspanditi” si stau mai bine la capitolul interfata, care pentru mine e cea mai importanta pentru o aplicatie.

Descarcati Deezer de aici.

1. Music Equalizer Pro

MEP este o aplicatie care am descoperit-o acum cateva zile, iar principalul motiv pentru care mi-a atras atentia a fost interfata extrem de eleganta si de moderna. MEP dispune si de  egalizator si un meniu in care puteti gasi diferite moduri prin care puteti asculta muzica preferata.

Descarcati Music Equalizer Pro de aici.

Asteptam opiniile si sugestiile voastre referitoare la aceste recomandari de aplicatii. Ce anume ati vrea sa imbunatatim, ce anume sa mai introducem in acest top. Parerea ta conteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!