MonitoareStiri

Toshiba lanseaza monitorul super wide P32LC12

P32CL12

Toshiba a anutnat astazi lansarea unui nou monitor super wide, P32LC12, ce dispune de o diagonala de 80 cm (32”). Ecranul unic, in format 32:9, il face sa fie ideal pentru companiile care au nevoie de impact video maxim intr-un spatiu restrans. De asemenea, este extrem de potrivit pentru utilizarea in medii comerciale, precum si in cele de transport. Utilizatorii pot stoca si reda fotografii, clipuri video si continut audio cu usurinta, gratie media player-ului integrat, a sistemului de programare a materialelor media si a spatiului de stocare intern.

Imagini de impact

Formatul 32:9 al noului model P32LC12 a fost conceput pentru companiile care au nevoie sa comunice in mod clar informatii, mesaje si reclame, dar sunt limitate din punct de vedere al spatiului fizic. Rezolutia de 1920×540 ofera o calitate excelenta a imaginilor, iar echipamentul poate fi utilizat atat in format landscape, cat si portret, oferind astfel o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste locatia in care este instalat. Ecranul cu retroiluminare LED ofera un nivel ridicat al luminozitatii, 900cd/m2, ceea ce il transforma intr-un dispozitiv care exceleaza atat intr-un ambient luminos, cat si intr-unul intunecat. In plus, ecranul IPS LCD ofera un unghi larg de vizualizare, astfel incat continutul poate fi vizionat din pozitii multiple.

Toshiba P32CL12_1

Creat pentru redarea cu usurinta a continutului media

In plus fata de calitatea deosebita si extrem de clara a imaginilor, utilizatorii vor beneficia de un spatiu de stocare intern de 4 Gb. Astfel, nu mai este necesara folosirea unor dispozitive aditionale. P32LC12 ofera, de asemenea, si optiuni multiple de conectare – HDMI®, DVI si BNC. Media player-ul integrat este usor de folosit, iar sistemul de programare al materialelor media ii ajuta pe utilizatori sa seteze orarul exact de difuzare al acestora. Difuzoarele de 5W permit redarea unui sunet clar, ce va atrage cu siguranta atentia publicului.

Facut sa reziste

P32LC12 este incredibil de robust, ceea ce il face sa reziste pentru o perioada indelungata de timp, indiferent de mediul in care este folosit. Aceasta durabilitate este sustinuta de ecranul solid IPS LCD si de sistemul inovativ de aerisire fara ventilator, care limiteaza cantitatea de praf ce se infiltreaza in componentele interne. Panoul cu retroiluminare LED asigura un consum mic de energie electrica, economia in timp fiind inca un element de luat in seama.

Modelul super wide P32LC12 va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru al anului 2014

Toshiba P32CL12:

  • Caracteristici ecran: 1920 x 540 IPS LED cu retroiluminare
  • Luminozitate: 900cd/m2 max
  • Memorie interna: 4Gb
  • Media player integrat si sistem de programare a continutului media
  • Sistem de aerisire fara ventilator
  • Conectori: USB, HDMI®, DVI-I, BNC
  • Formate media suportate: WMV, MP4, JPEG, BMP, PNG, MP3, AAC
  • Audio: boxe 5W + 5W
  • Diagonala ecran: 80 cm (32”)
  • Zona vizibila (H x V): 698.4 x 196.45mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!