BreakingSmartphonesStiri

HTC One 2 fotografiat pentru prima oara sau e doar un fals?

htc one 2 fotografiat

HTC One 2 fotografiat cu aproximativ 30 de zile inainte de debutul sau oficial, sau e doar un fals bine realizat?

Cu cat ne apropiem mai mult de data (inca un mister) la care HTC va lansa urmatorul smartphone flagship care ii va succede telefonului HTC One, se vorbeste tot mai intens despre HTC One 2, nume de cod HTC M8.

Pana in prezent sau auzit tot felul de zvonuri despre cum va arata noul model, despre specificatiile sale tehnice, dar nu am avut ocazia sa vedem cum arata a doua generatie de HTC One.

Astazi, conform unui cont de Twitter creat special, a fost data publicitatii o fotografie in care apare un presupus model HTC One 2, cu doua camere foto pe spate si dual Flash. Analizata mai indeaproape, fotografia pare a fi reala, cel putin nu se vad urme de pixeli ne la locul lor, ca si cand ar fi editata in Photoshop sau un alt program de editat poze.

In orice caz, in momentul de fata, nu avem nici un fel de confirmare ca acesta ar fi modelul de smartphone pe care HTC il va introduce ca urmatorul flagship pe 2014. Ramane sa mai asteptam pana la anuntul oficial sau pana cand vor aparea si alte surse (fotografii) care sa ne confirme acest design.

Conform zvonurilor HTC One 2 ar trebui sa fie echipat cu un procesor quad-core Snapdragon 805, 3GB de RAM, un ecran cu diagonala de cel putin 5 inch Full HD (daca nu rezolutie 2K), camera/camere UltraPixel, 32GB memorie interna (fara slot SD) si sistemul Android 4.4.2 KitKat cu noua versiune de HTC Sense 6.0.

Voi ce parere aveti, credeti ca asa va arata noul model HTC One 2?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!