EvenimenteSmartphonesStiri

LG G Flex intra in programul Orange Smartphone Tester

Orange Smartphone Tester

De ceva vreme Orange Romania ofera atat amatorilor indragostiti de tehnologie, cat si specialistilor din domeniu, posibilitatea de a testa cele mai noi gadgeturi de tip smartphone prin programul intitulat Orange Smartphone Tester. Acesta aduce astazi cel mai nou smartphone al momentului, LG G Flex, pe care pasionatii de gadgeturi il pot testa timp de 3 saptamani.

Prin intermediul Orange Smartphone Tester sunt selectaţi mai mulţi utilizatori, atât abonaţi Orange, cât şi bloggeri, care au ocazia să testeze smartphone-urile împreună cu serviciile Orange. Aceştia pot relata experienţa de utilizare pe pagina de review-uri a Orange România, precum şi în cadrul reţelelor sociale. Tot aici veti putea gasi programul si regulamentul de concurs.

Dotat cu un ecran de dimensiuni generoase, cu diagonala de 6 inchi şi rezoluţia de 720×1.280 pixeli, LG G Flex este ideal pentru a vizualiza videoclipuri, documente sau fotografii. În plus, camera foto de 13 MP captează momentele importante în obiectiv oferind acurateţe imaginii.

LG G Flex aduce o noutate în ceea ce priveşte noua generaţie de smartphone-uri, fiind primul smartphone flexibil din lume. După testarea mai multor forme de curbură, s-a constatat că forma preferată a consumatorilor a fost cea cu o curbură de 700 mm și a fost selectată ca fiind cea mai confortabilă dintre cele 4 testate. În plus, un procent mare al consumatorilor preferă forma de curbură a telefonului în locul telefoanelor plate.

Designul ergonomic urmează linia feței, a urechii și acoperă toată suprafața gurii pentru a avea cea mai bună calitate a sunetului. De asemenea, permite sunetului să crească cu 3 decibeli în comparație cu telefoanele normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!